Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít egy 30-as férfi öltözködése, telefonja, kocsija, megjelenése? Mit gondoltok róla, ha bőven van pénze, jól keres, mégis egyszerű ruhái, holmijai vannak?

Figyelt kérdés

Ránézésre egyszerű, nem márkás ruhák (póló, kapucnis pulcsi, farmer, edzőcipő), szövet pénztárca (nem Dragonball-os, de középiskolai stílusú), nyomógombos telefon, és egy 15 éves 0.5-1 milliós autó?

Közben meg jól menő vállalkozó, és az évi tiszta jövedelme 10 millió Ft felett van.

Mi a véleményetek róla?

2021. aug. 26. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Az hogy az ő dolga..

azért ha velem van ne nézzen ki csövesnek..

2021. aug. 26. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

semmi, pont nem érdeke az anyagi rész ha közben egy gyökér

a személyisége fontosabb mint az anyagi háttere

2021. aug. 26. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Az egyszerű, nem vadonatúj ruhákkal, nyomógombos telefonnal, régi autóval alapvetően semmi bajom nincs - sőt, ilyen exem volt ilyen is. Nem érdekelt. Az egyetlen dolog, amivel bajom volt, az volt a kapcsolat végefelé, hogy folyamatosan elkuncsorogta az okostelefonomat, amikor úton voltunk, hogy ezt megnézne, azt megnézne neten... de magának nem vett okosat, mert "minek az"... közben meg fogyasztotta az enyémnek az aksiját és néha úgy kellett visszakönyörögni, hogy tudjak végezni egy hívást.

Ezenfelül az zavarna, ha látványosan elhasznált, szakadt cuccokban jár, ill. ha alkalomra sem képes illendően, elegánsan felöltözni.

2021. aug. 26. 16:53
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es "ha közben egy gyökér" - Már miért lenne az?

"a személyisége fontosabb mint az anyagi háttere" - A személyiségbe ennyire beleszámít az öltözködési stílus? (Azt hittem az inkább a belső dolgokra vonatkozik, mint határozottság, humor, stb.)

2021. aug. 26. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

Hidd el, számít a nőknek hogy legyen igényes is, amibe beletartozik az újabb autó, ruha, stb. A telefont mondjuj szerintem pont nem nézik.

Viszont az is igaz hogy első körben próbálj meg a személyisègeddel felszedni nőt, mert az igazi minőséget úgy kaphatod. Ha ez nem megy, tupírozd fel magad.

2021. aug. 26. 17:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az igényes öltözködés, mivel én is úgy öltözködöm.
2021. aug. 26. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

-mobil: nem érdekel

-autó: legyen karbantartott, tiszta, lehetőleg ne vmi ezer éves roncs

-ruha: legyen egyszerű (ing/póló+nadrág). Ne viseljen márkajelzéseket, ronda mintákat/feliratokat, mert hülyén néz ki és nem férfias

-kiegészítők: ne viseljen ótvar nagy ronda karórát, arany láncot meg hasonló giccses szarokat, a pénztárca nem érdekel

2021. aug. 26. 18:30
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

az egyszeru oltozkodes nem feltetlen zavar, amig igenyes es jol allnak neki a ruhak, de azert legyen valami stilusa. tehat ne csak random magara dobalja reggelente a ruhait, ahogy sikerul.

azt nem ertem, 2021-ben kinek van meg nyomogombos telefonja, amikor par tizezerert mar kapsz okostelefont, ami kb mindent tud. a telefonnak FUNKCIOJA van, egy csomo mindent csinalunk rola, nem hiszem, hogy valakinek nincs igenye arra, hogy leegyszerusitse es gyorsabba, kenyelmesebbe tegye az eletet. en sem azert vettem viszonylag dragabb uj telefont, hogy mutogassam vagy felvagjak vele, hanem mert rengeteg dolgot a telomrol intezek (utalasok, netezes, zenehallgtas, navigacio, csomo fontos app van rajta) es nincs turelmem ahhoz, hogy lefagyjon meg masodpercekig tartson, mire barmi is betolt.

az auto szinten ugyanez. nem csak azert vesznek az emberek ujabb, fejletttebb techinkaju autot, hogy villogjanak vele, hanem mert biztonsagosabbb, kenyelmesebb, gyorsabb. tehat nem ertem, miert nincs erre igenye valakinek, ha megtehetne.

kerdes, hogy mit csinal akkor a sok penzecel? gyujt valamire, sporol? pl. ha lakasra gyujt, akkor ertheto, hogy mondjuk az auton sporol, de ha csak ugy ‘gyujtoget’ meg garasoskodik, az eleg fura.

a penz azert van, hogy kenyelmesebbe, biztonsagosabba, jobba tegyuk vele az eletunket. nem kell esztelenul kolteni, de ha az sem tul jo, ha ulsz a nagy halom penzeden es semmit nem engedsz meg magadnak.

2021. aug. 26. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

8: "amikor par tizezerert mar kapsz okostelefont, ami kb mindent tud. a telefonnak FUNKCIOJA van, egy csomo mindent csinalunk rola,"

Azért, mert 30ért a legjobb nyomógombost megkapod, de 30ért még olyan okostelót kapsz, hogy örülj ha nem fagy le hívás közben.

90 ezer körül is igen meg kell nézni, hogy görgetésnél ne akadjon meg a hírolvasás, vagy ne legyen gyötrelem a használata. Megy a 64 megapixeles parasztvakítgatás, de a térerő még mindig erősebb a nyomógomboson :D

Én megértem, ha valaki nem frissítgetni akarja a telefonját, hanem elérhető akar lenni.

2021. aug. 26. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Engem ez nem érdekel, ahogy az sem, hogy mennyi az évi tiszta jövedelme. Tudjon viselkedni, tudjon értelmesen kommunikálni, legyen megbízható, normális.

Észre sem veszem, hogy milyen a telefonja, a karórája vagy pénztárcája van. Van párom, de azt se tudom, hogy milyen márkájú a telefonja, mert ennyire nem érdekel. A kocsi nyilván jobban feltűnik, de semmi következtetést nem vonok le arról, hogy milyen márkájú.

"azt nem ertem, 2021-ben kinek van meg nyomogombos telefonja"

Nekem van okos is, mégis a "nyomógombosat" használom telefonálásra. Sőt, netezésre is azt használom többet. Kb. 10 éves telefon semmi baja nincs. Egyedül az a gond vele, hogy bizonyos dolgokat nem tölt be, tehát pl. a facebook messenger már nem működik rajta, de ez nem a telefon, hanem a rendszernek a hibája, hogy úgy frissítették, hogy már ne ismerje fel.

"App-okat" nem használok, fölösleges.

2021. aug. 27. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!