Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít egy 30-as férfi öltözködése, telefonja, kocsija, megjelenése? Mit gondoltok róla, ha bőven van pénze, jól keres, mégis egyszerű ruhái, holmijai vannak?

Figyelt kérdés

Ránézésre egyszerű, nem márkás ruhák (póló, kapucnis pulcsi, farmer, edzőcipő), szövet pénztárca (nem Dragonball-os, de középiskolai stílusú), nyomógombos telefon, és egy 15 éves 0.5-1 milliós autó?

Közben meg jól menő vállalkozó, és az évi tiszta jövedelme 10 millió Ft felett van.

Mi a véleményetek róla?

2021. aug. 26. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én meg nem hiszem el, amit a 10-es ír. Ha a srác randin előveszi a telefonját, már látod hogy milyen márkájú, mivel rá van írva :D ha van rajta karóra és direkt kilatszik, azt is látod hogy milyen. Nyilván itt nem arra gondolok, hogy direkt azt kukkolom milyen az órája, vagy ha nem xy telefonja van akkor csá, hanem hogy olyan nincs, hogy ne tudd milyen cuccai vannak a másiknak, kivéve ha szándékosan nem nézel oda vagy mit tudom én.
2021. aug. 27. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Autó, telefon, pénztárca, kutyafüle nem érdekel.

Az viszont zavarna, ha csak farmerben, edzőcipőben, laza pólóban, pláne beleugrós pulcsikban járna. Nyilván nem az, ha a Tescoba így megy vásárolni, laza erdei túrára is tökéletes, de pl egy étterembe, családi összejövetelre, születésnapra, karácsonyra, kiruccanni a városba programozni azért tudjon szebben felöltözni. Nem, nem szmokingra gondolok, de pl egy rendes, nem sportcipő és egy szebb, nem feliratos meg autós stb, egyszerű galléros póló ne okozzon fizikai fájdalmat.

Na lehet felszínesnek tartani, de ez van. Természetesen amit elvárok, azt meg is adom.

2021. aug. 27. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

11: Ilyen hülyeséget :D

Akkor mond már meg, milyen telefon ez, ha "rá van írva", ha előveszem egy tokkal: [link]

2021. aug. 27. 17:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nincs akkora probléma :)

Építőiparban dolgozom, és terepen (akármennyire is vigyázok) a ruha vagy tisztíthatatlanul koszolódik, vagy szakad, ezért nincs márkás ruhám...

A nyomógombos telefon kisebb, könnyebben elfér zsebben, NEM FAGY LE, NEM FRISSÍT, MINDIG LEHET VELE TELEFONÁLNI, és ahogy a ruha, ez is fogyóeszköz (agyonnyomja a markoló, leejtem, stb).

Az autó terepen karcolódik, vagy kis ütést kap (de volt már, hogy kockakő rámpattant, mert a teherautó a szélére ment rá, teljes ajtót cserélni kellett), vagy szintén koszolódik a szálló por miatt, vagy beleég az emeletről leeső flex szikra, hegesztő fröcskölése, stb.

Nem szoktam ott lenni a munkahelyen, de ha bármi van, be kell ugranom, így nem tudom kiszámítani, hogy mivel menjek, miben legyek... a pénztárcám pedig ajándékba kaptam, ahhoz azért ragaszkodom :)

2021. aug. 27. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Ezt mondjuk általában megoldják az emberek, vesznek olcsón egy "munkás/dobálós" telefont, amit "le van sz_rva ha átmegy rajta a markoló" jelleggel fel tudnak kapni, ha kell. De mindennapokra, amikor mondjuk randizni kell menni, ott a "féltősebb" komolyabb telefon is.
2021. aug. 28. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!