Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kisportolt férfitest mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kisportolt férfitest mit sem ér helyes arc nélkül?

Figyelt kérdés
Egy nem helyes de sportos pasi pontosan ugyanazon a szinten van mint egy helyes de dagadt férfi?
ma 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Hát mondjuk ha egy fej nélküli test ott mászkál a Blahán az eléggé para
ma 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen férfi közeli ismerősöm: szépen kidolgozott test, rendszeres edzés, jó kaja, tényleg jól néz ki. De a az arca szembetűnően aszimmetrikus, elálló fülek, nőies orr..

Gyakran megfordul egy közösen gyakran látogatott benzinkúton, bisztróban, drogériában, ott többször hallottam pultos csajoktól, hogy de pasi a béla, kár hogy zacskót kell húzni a fejére. Vagy volt, amikor egy időben voltam bent vele egy üzletben, és a pultos lányka megkérdezte, hogy ki ez a pasi, mert tetszik neki, amennyit a sorok mögül látott belőle messziről. Aztán miután fizetett és kiment, a lány azt mondta, hogy még meggondolja, hogy beszélgessen-e vele, mert közelről már nem volt olyan bejövős neki.

Ennek ellenére ezt a csávót, mivel ugyanabban a kisvárosban lakunk, gyakran látom mindig más nővel beülni valahova kajálni, vagy kézenfogva sétálni, miközben van menyasszonya.... Mivel mint írtam, közeli ismerősöm, egyszer rá is kérdeztem, hogy szétmentek-e a barátnőjével, vagy mi történt, de még együtt vannak, és dicsekedni is kezdett nekem, hogy kb kéthetente felszed egy új fiatal csajt (20-30 körülieket, a fickó keréken 40 éves).

Úgyhogy ha jó helyen keres az ember, elég a test, nem számít az arc.

ma 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

- de jó pasi a béla

Bocs a gépelési hibákért, telefonról írtam

ma 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont ez a tapasztalatom.

Sportoltam, küzdősportra is járok, izmosabb is vagyok, de sajnos egyáltalán nem vagyok jóképű.

És itt buktam is.

ma 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

"egy helyes de dagadt férfi"

Nincs olyan, hogy helyes de dagadt férfi, a túlsúly az arcon is meglátszik, akármilyen is a genetikája valakinek.

Ezen kívül sem igaz az állítás. A férfi test is számít és előny. Még ha nem is annyira mint egyes testépítés megszállottak gondolják, arról nem is beszélve hogy a testépítői test az nem vonzó. Az arányosan kisportolt szálkás test a vonzó, mint Brad Pitt-nek volt 35-45 éves kora között főleg.

Az is igaz, hogy ha kicsit se vagy helyes, nem számíthatsz nagy sikerekre jó testtel sem. De egy ugyanúgy igaz más hiányosságokra, ha pl. csóró vagy és az anyáddal laksz, vagy ha alacsony vagy, a mai világban rengeteg dolgon elbukat egy férfi.

ma 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Azon kívül fontos szempont még az is, hogy milyen genetikával születtél testileg. Nem lehet minden férfinak jó teste, csak aki eleve mezomorf testalkattal született. Széles válla van, keskeny csípője, formás feneke. Egy ilyen testből lehet csinálni jó testet.

Ha keskeny vagy, ektomorf/endomorf vagy akkor eleve nem is lehet jó tested, hiába edzel.

ma 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!