Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró ok a kés/bicska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok a kés/bicska a pasinál?

Figyelt kérdés
Sok nőt taszít a karikagyűrű, öngyújtó, gyerek, de ha a pasinak van kése, na az mindent üt. Miért félnek annyira a nők?

ma 12:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Na, ez is megy az itteni top pasi kérdések közé, a "mi a bajuk a nőknek a szatírokkal" és a "miért baj ha huszon-harminc-negyven évesen anyám tart el" kérdések mellé.
ma 13:07
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Valamiért a pasik egy részének nagyon fontos dolog hogy VAN KÉSE, és sokszor kell emlegetni is, hogy VAN KÉSE. Ez nekem elég taszító, nem tudom mi szükség ezt (többször is) elmondani, miért akar "felvágni"(??) ezzel, vagy mi a cél.

Sima átlag bicska nálam is szokott lenni, de szerintem nem is igazán tudja rólam senki, mert nem próbálok vele "menőzni"(?).

Szóval aki így direkt híreszteli, azt nem értem, mire fel.

A sima kés (ami nem többfunkciós bicska) meg egyszerűen "C hangulat" számomra, nem értem minek hurcol magával bárki ilyesmit.

ma 13:08
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Én nem gondolnám, hogy annyi nőnél kizáró ok lenne a kés. Szeretném látni, hogy ki hol olvassa ezeket.

Az nyilván más tészta, ha az adott férfinek az a fő tulajdonsága, hogy imádja a késeket / fegyvereket, és azzal gizdul, milyen f...a kis bicskája van és hogy tudna megölni embereket egy szúrással, ha "annyira szeretné".

ma 13:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajuk, hogy tőled elvszik és őket szúrják. Téged lesz*rnak.
ma 13:16
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek fejében a kés és a mindenkit fenyegető és szukàlò CÉ emberek össze lett kapcsolva.
ma 13:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, de honnét tudják meg, hogy te kést hordasz magadnál?

1. Előveszed, mutogatod neki.

2. Beszélsz róla.

1. eset egyenesen ijesztő lehet egy nő számára (ezt férfiként írom). Mondjuk abból indul ki, hogy ha nem engedi megcsókolni magát a randi végén, akkor a késsel fogod fenyegetni.

2. Minek beszélsz róla? Miért akarod, hogy tudjon róla? Ha fontosnak érzed, hogy tudjon róla, akkor máris ugyanott vagyunk, mint 1. esetben: nyilván azért közlöd ezt vele, hogy tudja, mire számíthat, ha nem teszi meg, amit te akarsz.

ma 13:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, hogy miért kizáró ok, ha degeneráltként viselkedsz és még mutogatod is azzal az üzenettel, hogy "nézd, ezzel bármikor leszúrhatnálak, ha nem úgy viselkedsz, ahogyan elvárom tőled"
ma 13:59
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem érdekel, nekem is van.

N

ma 14:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a farkad lenne olyan veszélyes mint a késed. Azzal nem dicsekedsz te sem, farkaddal!
ma 14:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Te a dzsungelben élsz?
ma 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!