Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok a kés/bicska a pasinál?
Valamiért a pasik egy részének nagyon fontos dolog hogy VAN KÉSE, és sokszor kell emlegetni is, hogy VAN KÉSE. Ez nekem elég taszító, nem tudom mi szükség ezt (többször is) elmondani, miért akar "felvágni"(??) ezzel, vagy mi a cél.
Sima átlag bicska nálam is szokott lenni, de szerintem nem is igazán tudja rólam senki, mert nem próbálok vele "menőzni"(?).
Szóval aki így direkt híreszteli, azt nem értem, mire fel.
A sima kés (ami nem többfunkciós bicska) meg egyszerűen "C hangulat" számomra, nem értem minek hurcol magával bárki ilyesmit.
Én nem gondolnám, hogy annyi nőnél kizáró ok lenne a kés. Szeretném látni, hogy ki hol olvassa ezeket.
Az nyilván más tészta, ha az adott férfinek az a fő tulajdonsága, hogy imádja a késeket / fegyvereket, és azzal gizdul, milyen f...a kis bicskája van és hogy tudna megölni embereket egy szúrással, ha "annyira szeretné".
Kérdező, de honnét tudják meg, hogy te kést hordasz magadnál?
1. Előveszed, mutogatod neki.
2. Beszélsz róla.
1. eset egyenesen ijesztő lehet egy nő számára (ezt férfiként írom). Mondjuk abból indul ki, hogy ha nem engedi megcsókolni magát a randi végén, akkor a késsel fogod fenyegetni.
2. Minek beszélsz róla? Miért akarod, hogy tudjon róla? Ha fontosnak érzed, hogy tudjon róla, akkor máris ugyanott vagyunk, mint 1. esetben: nyilván azért közlöd ezt vele, hogy tudja, mire számíthat, ha nem teszi meg, amit te akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!