Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, van akinél kizáró ok egy pasinál a félhosszú / vállig érő haj?
nekem igazából külsőben semmilyen kizáró ok nincs. mert mindig feljegyzem, h milyen az, ami nekem nem jön be: piercing, fültágító, raszta, hosszú haj, tetkó... és időről-időre meg kell változtatnom a véleményem, mert látok egy olyan pasit, aki hihetetlenül jól néz ki, hiába rasztás...
szóval nálam nem kizáró ok, bár szó, mi szó, jobban szeretem a rövid hajat a srácoknál, de ha jófej vagy, és bejössz, a legkevésbé sem érdekel, h mekkora a hajad. :)
én tapasztalatból írom hogy igen. 16-17 éves korom között hosszú hajam volt mert rockerkedtem és azt hittem kemény, de igazából ezzel csak magamnak ártottam, a legtöbb csaj alapból leszarja a hosszúhajú pasikat, így rengeteg lehetőségtől estem el.
Féltem nagyon levágatni, mert azt hittem majd utólag megbánom, de nem! Nagyon jó döntés volt levágatni és kialakítani egy normális rövidhajú frizurát, mert sokkal-sokkal több csaj megnéz mindenhol.
(22/F)
Igénytelen félhosszú vállig érő haj vagy ápolt szép? Hidd el ez is sokat számít.
Na meg az én tapasztalatom, hogy például, ha a hosszabb áll jól akkor egy 10-15 centis haj még bejön a lányoknak általában, de tudni kell jól használni az arcodhoz, meg ami tetszik is.
Kizáró ok, ha nincs hosszú haj;)
Vicceltem, de imádom a hosszú hajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!