Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, van akinél kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, van akinél kizáró ok egy pasinál a félhosszú / vállig érő haj?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 17:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

nekem igazából külsőben semmilyen kizáró ok nincs. mert mindig feljegyzem, h milyen az, ami nekem nem jön be: piercing, fültágító, raszta, hosszú haj, tetkó... és időről-időre meg kell változtatnom a véleményem, mert látok egy olyan pasit, aki hihetetlenül jól néz ki, hiába rasztás...

szóval nálam nem kizáró ok, bár szó, mi szó, jobban szeretem a rövid hajat a srácoknál, de ha jófej vagy, és bejössz, a legkevésbé sem érdekel, h mekkora a hajad. :)

2012. jún. 26. 18:01
 2/26 anonim ***** válasza:
nálam igen, nekem egyáltalán nem tetszenek a hosszabb hajú pasik. 20L
2012. jún. 26. 18:01
 3/26 heyheyhey válasza:
egyénfüggő :)
2012. jún. 26. 18:02
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól áll neki: előny. Ha rosszul: hátrány. :)
2012. jún. 26. 18:05
 5/26 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró, mert biztos olyan, mintha a Galambos Lajos vagy a Schmuck Andor meghagyná hosszúra a hajzatát.
2012. jún. 26. 18:13
 6/26 anonim ***** válasza:
én szeretem a hosszú hajat, ha jól áll :D 16/L
2012. jún. 26. 18:19
 7/26 anonim ***** válasza:

én tapasztalatból írom hogy igen. 16-17 éves korom között hosszú hajam volt mert rockerkedtem és azt hittem kemény, de igazából ezzel csak magamnak ártottam, a legtöbb csaj alapból leszarja a hosszúhajú pasikat, így rengeteg lehetőségtől estem el.

Féltem nagyon levágatni, mert azt hittem majd utólag megbánom, de nem! Nagyon jó döntés volt levágatni és kialakítani egy normális rövidhajú frizurát, mert sokkal-sokkal több csaj megnéz mindenhol.

(22/F)

2012. jún. 26. 18:31
 8/26 anonim ***** válasza:

Igénytelen félhosszú vállig érő haj vagy ápolt szép? Hidd el ez is sokat számít.

Na meg az én tapasztalatom, hogy például, ha a hosszabb áll jól akkor egy 10-15 centis haj még bejön a lányoknak általában, de tudni kell jól használni az arcodhoz, meg ami tetszik is.

2012. jún. 26. 18:41
 9/26 anonim ***** válasza:
ja én még azt vettem amúgy észre a pasikon, h akinek jól áll a hosszú haj, annak a rövid haj is nagyon jól áll... fordított esetben nem feltétlen... szóval hiába jó neked a rövid haj, az nem vonja maga után, h tuti jól áll majd a hosszú is...
2012. jún. 26. 18:47
 10/26 anonim ***** válasza:

Kizáró ok, ha nincs hosszú haj;)

Vicceltem, de imádom a hosszú hajat

2012. jún. 26. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!