Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, van akinél kizáró ok egy pasinál a félhosszú / vállig érő haj?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 17:58
21/26 anonim válasza:
Nekem tetszenek a hosszú hajú pasik, csak azért legyen ápolt az a haj, meg álljon jól neki, amúgy ez nálam nem lehet kizáró ok.
22/26 anonim válasza:
Én nem szeretem ha egy férfinak hosszú a haja. Megmondom őszintén nálam kizáró ok, egyszerűen nem találom vonzónak, és ha nincs vonzalom lőttek az egész kapcsolatnak.
23/26 anonim válasza:
Nekem általában a rövid hajú srácok jönnek be, de most pl egy hosszú hajú fiúért vagyok oda... :)
17/L
24/26 anonim válasza:
igen. nem szeretem a hosszú hajú fiúkat.
25/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tud állni egy pasinak a hosszabb haj. Nekem nem kizáró ok, de legyen ápolt.
26/26 Pretty_Fighter válasza:
Hát nem kizáró ok,de egyáltalán nem jön be és eddig csak 1 pasit láttam,akinek hosszabb haja van és mégis tetszik.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!