Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, rátok mi jellemző azokból, ami egy pasinál nálatok kizáró ok?
Nincsen olyan tulajdonságom, ami egy másik emberben kizáró ok lenne. Csak olyat várok el, amit én is nyújtani tudok.
Nyilván a nemek közti különbséget ne vegyük ide. Természetesen kizáró lenne, ha sminkelne, vagy szoknyát hordana.
Várható volt, hogy nem igazán fog érkezni korrekt válasz. Ez az oldal ilyen, az itteni női felhasználók többsége 0 önkritikával rendelkezik. Szóval, írok pár példát, amit a környezetemben lévő értelmesebb nőktől hallottam:
- Hiszti.
- Túl sok idő eltöltése lényegében felesleges dolgokkal. (Pl. készülődés)
- Döntésképtelenség.
- Horkolás.
6# Amennyit en hisztizek, annyi neki is belefer boven. Felolem keszulodhet o is ket orat, mielott megyunk valahova, ha tudja tartani az idot, ahogy en is. Soha nem kestunk el miattam meg sehonnan, mert pontosan tudom, mennyi idobe telik elkeszulnom, es ugy allok neki. Leszarnam, ha o is annyit akarna a furdoben szorakozni :D
Nem vagyok donteskeptelen es nem horkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!