Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, rátok mi jellemző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, rátok mi jellemző azokból, ami egy pasinál nálatok kizáró ok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 01:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

Én átlagos lány vagyok akit hetente 3 ember, 10 ork vagy alkoholista csöves meg akar dugni, a 3 emberből 1 esélyes, hogy komolyan gondolná a másik kettő még a látszatát sem szeretné fenntartani. Tinderen ha aktív vagyok 40 matchem összejön egy nap alatt.

Anglisztika diplomával recepciósként 320 nettó körül kapok ki, annyi a dolgom, hogy mindig kivágott ruhában legyek és legyen rendben a hajam, pillám, körmöm, sminkem és kedvesen mosolyogjak. A főnököm egy jófej úriember, kétszer elvitt minket vacsizni, egyszer a lányokkal egyszer kettesben, de sosem tapizott le vagy ilyesmi, de szerintem tetszem neki. Bár most éppen egy másik kolléganőmmel kavar, azóta nem hívott újabb randira.

A leendő páromtól se várok ennél többet. Mégis ribinek tartanak sokan.

2020. jún. 28. 03:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinyitni a dunsztos üvegeket. Ezért kizárólag olyan pasival jövök össze, aki ki tudja nyitni. Egyébként nem tudnánk ecetes uborkát, meg lekváros kenyeret enni.
2020. jún. 28. 05:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12: Vegyél ilyet!:)

[link]

2020. jún. 28. 06:04
 14/24 anonim ***** válasza:
41%
Nekem vannak férfi barátaim, a páromnál viszont nem tolerálnám ha közeli női haverjai lennének.
2020. jún. 28. 08:16
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Kizáró tulajdonságom nyilván nincs, mert férjnél vagyok :) ha lenne olyan tulajdonságom, ami teljesen kizáró ok a pasiknál, akkor egyértelműen szingli lennék. Logika :)

Idegesítő dolgaim nyilván vannak, mindenkinek vannak. Pl. ítélkező vagyok, néha arrogáns (igaz, csak nem szimpi emberekkel), kicsit lusta is, bár ez sokat fejlődött, mióta megvannak a gyerekeim, mert mellettük egyszerűen nem engedhetem meg a lustaságot. Rendetlen is vagyok. Hirtelen ennyi, de tuti van még.

2020. jún. 28. 09:39
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
#15 úgy érti a kérdező, hogy van-e valami amit te nem nézel el a másik nemnek míg benned megtalálható az a dolog. "Logika"
2020. jún. 28. 09:46
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem kizáró ok, pont azért, mert sajnos bennem is megvan, így nem lenne igazságos, de mégis jobban örülök, ha benne nincs: általános ügyetlenség, bénaság.
2020. jún. 28. 09:55
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Biztos van több olyan tulajdonságom, ami kizáró ok lehet. De ez szubjektív, hogy kinél micsoda.

Párom azért van velem, mert valószínűleg a kevésbé jó tulajdonságaim sem olyan vészesek, hogy nála kizáró ok legyen.

De más férfi, meg lehet, hogy össze sem jönne velem, mert nem vagyok neki ideális.

2020. jún. 28. 09:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

16: ohh, igazad van, félreolvastam, a "nálatok" szó felett valahogy elsiklottam.

Hát, felsoroltam a szerintem leggázabb tulajdonságaimat, de az az igazság, hogy ezek a férjemben is megvannak, eléggé hasonlítunk egymásra :D úgyhogy nem mondanám kizárónak egyiket sem, ettől még persze lehet, hogy más pasinak azok lennének.

2020. jún. 28. 10:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19, én is így értettem, ahogy te. :))

Köszönöm a megvilágosítást:

Viszont tartom magam ahhoz, hogy ez továbbra is szubjektív. Én pl. makacs vagyok. A párom is az és az exem is az volt. De pl. exem makacsságát nagyon nehezen tűrtem, mert olyan dolgokban volt az, ami engem idegesített. Párom makacssága meg számomra nem bicskanyitogató.

Más nem igazán jut eszembe. Szeretem, ha a párommal sok mindenben hasonlítunk, szóval az a világnézeti, erkölcsi, értekrendbeli, tanulási, munkához való hozzáállási szint ami rám jellemző, az legyen meg benne is.

2020. jún. 28. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!