Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, rátok mi jellemző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, rátok mi jellemző azokból, ami egy pasinál nálatok kizáró ok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 01:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

Nekem több olyan tulajdonságom is van amit kerülnék a páromban.

Önbizalomhiány (én ebben nagyon sokat fejlődtem az elmúlt néhány évben)

Türelmetlenség

Alacsony önértékelés (szintén rengeteget fejlődtem)

Lustaság

Konfliktus kerülő magatartás

2020. jún. 28. 10:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú haj, nagy cicik. ;)
2020. jún. 28. 10:38
 23/24 anonim ***** válasza:
61%

6-os egy nagyon hisztis és megkeseredett pasi.

Különben nálam semmi nem kizáró ok ami rám jellemző, de a párommal elég egyformák a hibáink, pl időjárás-függőek vagyunk, és a rossz zenétől idegesek leszünk és menekülünk a helyszínről, néha másoknak beszólogatunk, cinikusak vagyunk a hülyékkel, nem mindig alszunk jól, néha túl érzelmesek vagyunk, és nem bírjuk a túlságosan rendezetlen környezetet vagy a fizikai tétlenséget, stb.

2020. jún. 30. 10:05
 24/24 anonim ***** válasza:
48%

Elvárom egy pasitól hogy az elvek embere legyen,visszafogott,erkölcsös miközben én is pont ilyen vagyok.(a felszínen) amúgy meg bort iszok vizet prédikálok.

Ne legyen sok exe,miközben én már váltam is egyszer.

Ja,és nem szeretnék megváltozni,nekem így pont jó

2020. jún. 30. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!