Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok a kés/bicska a pasinál?
Figyelt kérdés
Sok nőt taszít a karikagyűrű, öngyújtó, gyerek, de ha a pasinak van kése, na az mindent üt. Miért félnek annyira a nők?ma 12:58
11/26 anonim válasza:
Mert nem szívesen ülök be egy idegen kocsijába mondjuk, amikor kés van nála. Lehet szépíteni, de nőként bőven van rizikó az ismerkedésben. Kifoghatunk olyat, aki erőszakoskodik, fenyeget, rossz esetben használja is azt a kést. Miért fosunk annyira? Nézd meg a kapcsolati erőszak statisztikákat… Vagy hogy mennyi nőt ér már az ismerkedési szakaszban erőszak. Mennyien halnak meg, mert nemet mondanak. Nos, ezért. A kés egy plusz kockázat. #2, #6 leírta amiket még gondoltam ezen felül.
12/26 anonim válasza:
Mert az a férfi, aki csak a kés birtokában tud nagypofájú lenni, és amúgy meg egy életképtelen lúzer aki nem képes puszta erőből, (de inkább értem ez alatt "józan ésszel") megvédeni magát, az előttem nem férfi.
Szerencsére messze nem mozgok ilyen proli körökben.
13/26 anonim válasza:
Talán az a hobbid, hogy hazafelé a Spárból leülsz a parkba szalonnázni?
14/26 A kérdező kommentje:
Állj!
Miért jön mindenki erőszakkal? Hol és milyen környezetben éltek ti?
Én arról beszélek, amikor normális, akár irodai környezetben, pl. egy doboz bontásnál előkerül egy bicska a férfi öltönyének zsebéből. Vagy amikor randin, egy alma kettévágásakor előkerül. És nem valami kard, hanem normális, EDC bicska.
ma 15:37
15/26 anonim válasza:
Életemben nem láttam még olyat, hogy egy multifunkciós bicskával bárkinek baja lett volna. Nem hiszem, hogy gyakori kizáró ok lenne.
16/26 anonim válasza:
14: öltönyzsebben ne hordjunk már bicskát, ez ilyen proli magyar kkv-vállalkozó szint. Nem esik le a kukija az öltönyös úriembernek egy igényes férfitáskától. Amelyik randin meg előkerül egy alma valahonnan, ott az már előre megbeszélt piknik szokott lenni, ott meg nem hirtelen kerül elő egy kés vagy egy bicska.
17/26 A kérdező kommentje:
16. Na, egy Mcusta, az pont öltönyzsebbe illő!
ma 15:50
18/26 anonim válasza:
Kivancsi lennek arra a more akin veled randizik. Ilyen felfogassal mint amilyennel te vary, net sok. Randi, alma bicska.🤣🤣😂😂
19/26 anonim válasza:
Az sem. Ez most olyan duma, minthogyha azt mondanánk, hogy egy útszéli prosti egy Chanel táskától dáma lesz. Nem, a puccos kés sem való öltönyzsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!