Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró ok a kés/bicska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok a kés/bicska a pasinál?

Figyelt kérdés
Sok nőt taszít a karikagyűrű, öngyújtó, gyerek, de ha a pasinak van kése, na az mindent üt. Miért félnek annyira a nők?

ma 12:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ez nem pont olyan, hogy: Férfinél kés = gyilkos. Nőnél óvszer = prosti.
ma 15:59
 22/26 anonim ***** válasza:
29%

51 éves férfi vagyok, sokszor randiztam is, mire párra találtam, de soha nem éreztem a hiányát annak, hogy nincs nálam kés. Valahogy sosem kellett randin almát végni, munkahelyen (irodai) meg tartottam normál kést (meg minden evőeszközt, tányért, poharat stb.), ha üdítős dobozt kellett felnyitni.

Szóval még mindig nem értem, mi szükség lenne arra, hogy kés legyen az embernél.

ma 16:21
 23/26 anonim ***** válasza:
22: ja igen, pont ez jutott eszembe, hogy nehezen tudok elképzelni olyan esetet, amikor olyan helyeken kell rögtön csomagot nyitni, ahol nincs a közelben asztal fiókkal, és benne vmi sniccerrel meg ollóval.
ma 16:23
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
A multifunkcionális bicska, ha eszközként kerül elő a megfelelő helyzetben, egyáltalán nem zavar, praktikus eszközként tartom számon. Egy késsel teljesen más a helyzet, arról csaj az erőszak jut eszembe.
ma 17:25
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
#24. Így már értem miért menekültetek ki a konyhából és baxtok főzni még magatokra is. 🤣
ma 17:44
 26/26 anonim ***** válasza:

Randira én sem vittem magammal soha kést a zsebemben. Beraktam a kis svájcit a táskámba. Nálam toll és zsebkés majdnem mindig van, a munkám során többször volt rá szükségem, de szabadidőmben is. Étteremben, pizzériában is gyakran előveszem, mert az ottani kések 10-9szer használhatatlanok.

Emberre nem fognám, csak ha valaki élet múlna rajta. Inkább vigye a pénztárcát, mint hogy bíróságra kelljen mászkálnom késsel fenyegetésért, vagy ne adj Isten szurkálásig fajuljon a dolog. A párom az összeköltözésig nem is tudta, hogy svájci bicskával járok a zsebemben.

ma 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!