Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha cigizik a srác, akkor nem lesz számára taszító, ha tüzet kérek tőle? Mert, a legtöbb pasinál a cigi kizáró ok. =/ (amúgy nem dohányzom, csak alkalmanként)
Nálam például nem okozna gondot mert én is cigizek, és nem zavar így, ha a b.nőm is cigizik.
Szóval szerintem nem...
Ha a srác is cigizik, akk nem lesz gáz.
De ha nem bagózik, akkor bukta, mert aki nem dohányos, a legtöbbet taszítja az ilyen, ha valaki cigizik...
Én nem dohányzom, és nálam pl kizáró ok lenne, ha a pasi dohányozna.
18L
"amúgy nem dohányzom, csak alkalmanként"
Persze, még. Most kéne abbahagynod, hogy ne tudj rászokni. Vagy már most sem megy? Mert akkor már most is függő vagy, hiába csak "alkalmanként" dohányzol.
Egyébként a képlet egyszerű, akik nem dohányoznak, azok nem véletlenül tesznek így: tudják, hogy semmiféle előnye sincs, ezért joggal taszítja őket az, ha valaki dohányzik.
Nálam például biztosan kizáró ok, ha a lány dohányos.
Hát már elnézést, 14:08, de okos ember nem cigizik...
Én nem ítélem el ha valaki dohányzik, nagyon sok barátom van, aki rendszeresen füstöl, (fiúk lányok vegyesen) de még mondtam nekik hogy: Hé haver, nyomd már el.
Persze, ezen felül a "járás" sokkal bensőségesebb és kiegyensúlyozottabb kapcsolat, ezért Én személy szerint nem járnék olyan emberrel, aki cigizik.
előző vok
Úgyértem *Nem mondtam nekik hogy* X)
bocsi a kimaradásért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!