Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem az bejön a lányoknak, ha soha nem dohányzom és szinte soha nem iszom alkoholt(születésnapomon lemegy egy feles). Az a baj, hogy nem dohányzom és nem iszom alkoholt?
Ne is tedd!!! Ugyan, milyen lány lehet az, aki azért jár egy fiúval, mert cigizik és iszik? :S
És milyen kapcsolat lehet az, ami ezen alapul?
Ne irigyeld őket, hidd el neked lesz a jobb, mert nem lesz 30 évesen tüdőrákod, és nem fogsz 40 éves elpatkolni májrákban.
De én személy szerint soha a büdös életben nem állnék szóba olyan fiúval, aki cigizik, olyannal meg főleg nem, aki iszik.
Inkább fordítva működik a dolog, mint gondolod.
Ezek az ismerőseid jobban kockáztatnak: a dohányzásban, az ivásban ÉS a csajok meghódításában IS.
Az előttem lévők tökéletesen összefoglalták, hogy ez egyáltalán nem "bűn", sőt erény! Legyél büszke rá.
Én egy példával szolgálnék megerősítésképpen:
Nővérem 2002 februárjában jött össze a mostani barátjával, aki megborzong a pia hallatán, de olyan szinten, hogy szülinapkor sem gurít le semmit. A cigiről azt sem tudja szájba kell rakni vagy csak tartani kell :) És mióta vannak együtt? 6 éve, lassan 7. Az esküvő hamarosan következik.
Az ilyen pasikat sokkal jobban becsülik a nők, hidd el! (Nekem sem hiányozna egy sérült kisbaba, csak azért mert a drága alkoholista és cigista.)
Szerintem sem a káros szenvedélyeken múlik a kapcsolat kialakítása.
Biztos, hogy említett ismerőseidre ezért tapadnak jobban a csajok? Nem azért, mert (legalábbis látszólag) vagányabbak, dumásabbak, bátrabbak, stb.? (nem feltétlenül a cigitől-piától)
Nekem sok kapcsolatom ment már tönkre azért, mert a pasi a bulikban nem tudta, mi az elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!