Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hittem az bejön a lányokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem az bejön a lányoknak, ha soha nem dohányzom és szinte soha nem iszom alkoholt(születésnapomon lemegy egy feles). Az a baj, hogy nem dohányzom és nem iszom alkoholt?

Figyelt kérdés
De azt vettem észre,h ez épp elenkezőleg van,mert az ismerőseim akik nagy része lánc dohányos és majdnem minden hétvégén részeg,mintha jobban "tapadnának" a csajok.Nekik már volt jó pár barátnőjük,de nekem még soha.Most akkor mit tegyek?Én is csináljam azt amit ők?Mert nem nagyon szeretném feláldozni az egészségemet a csajokért,de azért nem ártana már egy barátnő sem!:S
2008. okt. 11. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ne is tedd!!! Ugyan, milyen lány lehet az, aki azért jár egy fiúval, mert cigizik és iszik? :S

És milyen kapcsolat lehet az, ami ezen alapul?

Ne irigyeld őket, hidd el neked lesz a jobb, mert nem lesz 30 évesen tüdőrákod, és nem fogsz 40 éves elpatkolni májrákban.

De én személy szerint soha a büdös életben nem állnék szóba olyan fiúval, aki cigizik, olyannal meg főleg nem, aki iszik.

2008. okt. 11. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fordítva működik a dolog, mint gondolod.

Ezek az ismerőseid jobban kockáztatnak: a dohányzásban, az ivásban ÉS a csajok meghódításában IS.

2008. okt. 11. 23:31
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Magyar ember megiszik napi pár deci bort. Sőt, még jót is tesz, olaszoknál van, hogy általános suliban vizezett bort adnak ebédhez.
2008. okt. 11. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked milyen csaj jön be? Aki részeges, és büdös a szája a cigitől, vagy az, aki jól érzi magát alkohol, és cigi nélkül. Na? Jó tudom a válaszod! Az, aki nem cigizik. Ezt átgondolva, szerintem Te jössz be jobban egy csajnak mint, aki alkoholista.
2008. okt. 11. 23:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nekik több csajuk volt. Szórakozóhelyen félrészegen könnyen lehet ám ismerkedni. Te maradj a jól bevált módszernél, ne részegen és büdösen csajozz és biztos vagyok benne, hogy hosszútávú kapcsolatot te fogsz előbb kialakítani! Sok sikert! :-)
2008. okt. 12. 09:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2008. okt. 12. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem lévők tökéletesen összefoglalták, hogy ez egyáltalán nem "bűn", sőt erény! Legyél büszke rá.

Én egy példával szolgálnék megerősítésképpen:

Nővérem 2002 februárjában jött össze a mostani barátjával, aki megborzong a pia hallatán, de olyan szinten, hogy szülinapkor sem gurít le semmit. A cigiről azt sem tudja szájba kell rakni vagy csak tartani kell :) És mióta vannak együtt? 6 éve, lassan 7. Az esküvő hamarosan következik.

Az ilyen pasikat sokkal jobban becsülik a nők, hidd el! (Nekem sem hiányozna egy sérült kisbaba, csak azért mert a drága alkoholista és cigista.)

2008. okt. 12. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem a káros szenvedélyeken múlik a kapcsolat kialakítása.

Biztos, hogy említett ismerőseidre ezért tapadnak jobban a csajok? Nem azért, mert (legalábbis látszólag) vagányabbak, dumásabbak, bátrabbak, stb.? (nem feltétlenül a cigitől-piától)

Nekem sok kapcsolatom ment már tönkre azért, mert a pasi a bulikban nem tudta, mi az elég.

2008. okt. 12. 14:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez az,azt hiszik,hogy a piától és cigitől lesznek menők közben meg senkik a semenben tőle.De már magam sem értem a nők gondolkodását!
2008. okt. 12. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretek valakit tök mindegy cigizik e vagy nem. Azt mondjuk nagyon nem szeretem ha egy pasi (vagy akár nő is) piál. Ja és tök undorító, amikor vki a lakásban cigizik. A férjemet nem tudom kitessékelni az erkélyre így minden tök büdös nikotin szagú. Pff...
2008. okt. 12. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!