Probléma ha én nem megyek el bulizni a 18. születésnapomon?
Nekem nem.
Ha neked sem, akkor nem!
Egyetértek az előttem szólókkal.
Én sem mentem el, és tök jól elvoltam nélküle. Az ember ne érezze magát "kötelezően" jól a szülinapján...aról nem is szólva, ha leiszod magad, másnap milyen lesz...:)
Az én szülinapom a "szokásos" nagycsaládban eltöltött összejövetel volt, és kihirdettem, hogy az utolsó az életben, mert már nagyon nem bírtam ezeket az alkalmakat...de minden tök aranyos volt, mert nosztalgiásztak a kiskori emlékezetes pillanataimról :P
Amúgy sem szeretem a szülinapomat, mert az ember csak kapja az ajándékokat, aminek a felének nem örül, és mégis úgy kell tenni, hogy nehogy megbántódjanak, meg jobban szeretek másokra figyelni, másokkal törődni, és utálok a középpontban lenni.
18/L
21:24
teljesen egyet értek :)
21:25
emlékezetes lesz, az biztos, csak nem maga a születésnap, hanem az utána lévők miatt(remélhetőleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!