Mással is van ez így v csak velem van vmi probléma? Bőv. Lent!
Ha vki felidegesít, eszméletlenül nagy késztetést érzek arra, h megpofozzam v hozzávágjak vmit. Persze nem teszem meg, de néha csak egy hajszál választ el tőle. Ilyenkor megijedek saját magamtól, mert soha nem akarnék bántani senkit. És a legrosszabb, h ráadásul lány vagyok :S
Pszichológushoz kellene fordulnom?
Kérlek ne bunkóskodjatok, így is el vagyok keseredve :'(
Köszi a választ.
Nem hiszem, h a szívemmel lenne a baj, a vérnyomásom teljesen normális.
Nálam csak 1 ember tudja elérni ezt a szintet, és én sem vagyok büszke rá....wááá
Érdekes senki más nem hozza ki ezt belőlem, totál ugyanaz a szitu, mint nálad.
Nekem viszont alacsony a vérnyomásom.
24/L
Én lány vagyok. Alapból nyugodt vagyok, de ha valaki sokáig idegesít, akkor nem csak meg tudnám ütni, hanem meg is ütöm.
:D
Nálam is csak 1-2 ember tudja elérni azt a szintet, hogy úgy érezzem mindjárt hozzácsapok valamit... bár volt olyan hogy telefonon veszekedtünk és amikor kiakadva sírva letettem a telefont a falhoz vágtam 4 méterről :D DE amúgy normális ha valakit felhúznak akkor megütné az illetőt... Talán :D
Amúgy nekem is alacsony a vérnyomásom (gondolom azért van az, hogy nagyon fel kell hogy húzzanak)
17/L
ugyanez a helyzet, és szintén alacsony vérnyomás nálam is
...O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!