Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Probléma ha én nem megyek el...

Probléma ha én nem megyek el bulizni a 18. születésnapomon?

Figyelt kérdés
Még egyik születésnapomon sem mentem el bulizni, nem tartom annyira nagy ünnepnek. Persze, lehet elmegyek barátokkal moziba, de ennyi is volt. Nem szándékozom leinni magamat stb.
2011. máj. 19. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőimmel csináltunk nálunk "csajos bulit". XD Dumáltunk csomót, sütöttem sütit meg tortát, meg volt sok kaja, azt megettük, moziztunk... Teljesen jó volt. XD
2011. máj. 20. 05:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor leszel igazán felnőtt, amikor ilyen kérdéseid már nem lesznek, és a te vezéred bensődből vezérel...
2011. máj. 20. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem is ünnepeltem a 18.-at. Felköszöntöttek páran és kész.
2011. máj. 20. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem alapból iszony szar kedvem szokott lenni előtte pár nappal már és ez csak fokozódik. Mire eljön a szülinapom, addigra meg már kb ott tartok, hogy úristen csak essünk már túl a kötelező jópofi körökön és hagyjanak békén. Ha én erre még elmennék bulizni, tuti csak leinnám magam. Szóval nem nem kötelező, csináld ahogy jólesik.

19/L

2011. máj. 30. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!