Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a születésnapomon egyedül?
Figyelt kérdés
Most szakitott velem a pasim, életem szerelme. 4nap múlva lesz a 20. sz.napom, úgy volt, hogy VELE leszek. De most már nem. =( B.nőm nem sok van, és ők sem érnek rá majd. Viszont én nem szeretnék egyedül lenni, mégiscsak a 20.
sz.napom lesz. Nagyon hiányzik a pasi,de neki már más
van. =(
2009. júl. 10. 21:15
1/12 anonim válasza:
Azokon a bnőiden kívül nincs is senki más aki rá is ér? Haverok?
2/12 anonim válasza:
Szülők, tesó? De egyébként egyedül is túl lehet élni. Vegyél egy üveg pezsgőt, valami finom kaját és kényelembe helyezve magadat nézz meg egy jó filmet. Vagy ha nincs kedved filmezni, akkor menj chatelni valahova, miközben fogy a pezsgő jól kibeszélgeted magadat és új ismerősökre is lelhetsz.
3/12 anonim válasza:
próbálj meg szerezni vkit, és menjetek el bulizni :)
4/12 anonim válasza:
A családod tud róla? Ők nem szeretnének veled születésnapozni? Mondjuk az nem ugyanolyan, mint a barátok, vagy a barátod, de akkor sem szülinapoznál egyedül. A 20 egy szép szám, szerintem a szüleid is megünnepelnének, hisz még is csak a második X.
Boldog születésnapot.
17/f
5/12 A kérdező kommentje:
Nincs senki. :'( Sokszor úgy érzem,hogy jobb lenne meghalni. Ilyen életnek ügysincs értelme.
2009. júl. 10. 21:28
6/12 A kérdező kommentje:
A családomat nem érdekli. Sosem foglalkoztak ilyenekkel. :(
2009. júl. 10. 21:31
7/12 anonim válasza:
Butaság, gondolj a szép emlékeidre, biztos vannak. Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan rendes barátod, aki nem fog elhagyni, és feleségül fog venni. Van értelme az életednek =)
8/12 anonim válasza:
Én is évek óta egyedül szülinapozok egy üveg pezsgővel. Nem túl vidám, de eddig mindíg túléltem.
Boldog Szülinapot Neked!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2009. júl. 10. 21:52
10/12 anonim válasza:
Én a családommal voltam a 20-on :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!