Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a születésnapomon egyedül?
Figyelt kérdés
Most szakitott velem a pasim, életem szerelme. 4nap múlva lesz a 20. sz.napom, úgy volt, hogy VELE leszek. De most már nem. =( B.nőm nem sok van, és ők sem érnek rá majd. Viszont én nem szeretnék egyedül lenni, mégiscsak a 20.
sz.napom lesz. Nagyon hiányzik a pasi,de neki már más
van. =(
2009. júl. 10. 21:15
11/12 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a szakítást, tudom mit érzel. Támaszkodj a családodra, ha a szüleid veled vannak akkor nem fogod magad egyedül érezni. Nekem sincsen sok barátom és a legtöbb szülinapomat a családommal töltöttem és egyáltalán nem bántam meg, ők szeretnek a világon a legjobban.:) A pasi miatt pedig próbálj nem bánkódni, jönni fog majd más, fel a fejjel!:) Ha pedig egyedül vagy egy kicsit az ilyenkor nem is baj, könnyebb úgy feldolgozni a dolgokat, tisztába jönni magaddal.
12/12 anonim válasza:
Én megünneplem veled ;) nekem sincs sok bnőm, nekem is sokszor családommal " kellett" megünnepelni :)
De az se rossz :)
Pedig másnap szivesen mentem volna egyet bulizni bnőkkel is, mert azért az mégiscsak más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!