Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem az bejön a lányoknak, ha soha nem dohányzom és szinte soha nem iszom alkoholt(születésnapomon lemegy egy feles). Az a baj, hogy nem dohányzom és nem iszom alkoholt?
Figyelt kérdés
De azt vettem észre,h ez épp elenkezőleg van,mert az ismerőseim akik nagy része lánc dohányos és majdnem minden hétvégén részeg,mintha jobban "tapadnának" a csajok.Nekik már volt jó pár barátnőjük,de nekem még soha.Most akkor mit tegyek?Én is csináljam azt amit ők?Mert nem nagyon szeretném feláldozni az egészségemet a csajokért,de azért nem ártana már egy barátnő sem!:S2008. okt. 11. 23:24
11/12 anonim válasza:
Én se nem dohányzom, se nem fogyasztok alkohol. Szerintem ez a leundorítóbb emberi szokások egyike. Szerintem te is tudod mi a helyes választás, keress olyat, aki olyan mint te ezen a téren.
12/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy manapsák már igen ritka az olyan csaj aki se nem iszik,se nem cigizik!Aki meg olyan azoknak a nagy része csak tnaul,tanul,tanul,szóval nem csinál semmi mást!:S
2008. okt. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!