Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik direkt nem azzal jönnek össze aki jobban tetszik nekik?
Nem azt látom, hogy lejjebb adnák.
Ha jól néznek ki, úgy is jön másik.
Én ismerek párat, de nem sokat.
Van, aki csalódott a jól kinéző férfiakban, és felszínesen gondolkodik a dologról... ahelyett, hogy jobban próbálna személyiség alapján szűrni, úgy van vele, hogy "a rondább biztos nem fog megcsalni" stb.
Van, aki meg tényleg nem hiszi el, hogy a jobban kinéző férfi nemcsak megdugni akarja.
Nem úgy értem,hogy a másik nem tetszik neki.De sok lánynak tetszettem már mások jelzései szerint és személyiségemmel se lehet probléma mert normálisan viselkedek velük,mondjuk nem vagyok nagydumás meg aki a középpontban szeret lenni.Csak volt,hogy az elején a lány is kedves volt érdeklődő aztán ez megváltozott,pedig látszott,hogy zavarban volt.Egyébként én is izgulok kicsit ha azzal kell beszélni aki tetszik.
Az a baj nem tudom mi a probléma,mondjuk nem is volt még barátnőm lehet ez is nehezíti.
Nincs ilyen, ha összességében nézzük a dolgot. Ha mondjuk tetszés alatt nem csak a külsőt értjük, akkor lehet, hogy a nő mérlegelni fog, hogy a Feri jobban néz ki, de mondjuk csóróbb, bunkóbb a Laci kevésbé jóképű, de kedvesebb, jobb helyzetben van anyagilag és jobb volt vele randizni.
Ezt el tudom képzelni, de ha mindkét fél kvázi ugyanazt nyújtja, egyedül annyi a különbség, hogy a zegyik szarabbul néz ki kicsit, akkor nem tudom elképzelni, hogy őt választaná a nő.
Amúgy meg 99%-ban a jobban kinéző fog nyerni és minden jó tulajdonság hozzá lesz rendelve, hiába nem igaz akár egyik sem. Aki kevésbé néz ki jól, annak minden apró hibája óriásinak lesz beállítva, aki pedig nagyon jól néz ki, a legundorítóbb, mocskosabb dolgai is el lesznek nézve. Ez tény! Elég csak körülnézni a világban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!