Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfit már "hagytál el" mert túl gáz volt a kocsija?
3as hogy esne le az a nagy arc a fejedről. Egyél xar mentes mű csirkét.
Üdv egy falusi srác.
12
Az agya az, a többiről vitatkozhatunk
A kérdés középiskolàs szint.
Szakítottàl már a paliddal mert gàz volt a telója?
Egy kocsis srác voltam
Nem.
A pasim ezt cselesen megoldotta: neten kezdtünk el ismerkedni, nagyon jókat beszélgettünk, egyszer említette, hogy van motorja. Ő nem hozta fel többé a témát, én meg nem akartam benzik*rvának tűnni, hogy azonnal erről kezdjem el faggatni. A lényeg, hogy az első két randira babettával érkezett. Szuper randik voltak, a második végére már fülig szerelmes voltam, de szerintem ő is.
A 3. randira már egy elég komoly nagymotorral érkezett. Nagyon meglepődtem. Kiderült, hogy jól szituált: jó motor, jó autó, szép ház, csak babettával szűrte ki a hozományvadászokat.
#13:
Purple Pill kicsije vagyok, nem a tiéd.☺️
Az agyam sem kicsi. Elég okos vagyok, ami azt illeti.
#18:
A kérdésnek lehetett volna ilyen vetülete. Ahhoz hoztad te be roppant intellektuálisan a “tyúkszaros faszvéget”, mint a magyar vidék szinonimáját délpesti, tizedik emeleten szotyizó, kőbányai italkimérésben hajléktalanokkal összeverekedő entellektüelként.
Ha még csak verekednènek a csövesek kőbányán😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!