Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfit már "hagytál el" mert túl gáz volt a kocsija?
Nem. Az első paromnak egy hengerfejes Opel corsaja volt az a 25 éves. Egyáltalán nem éreztem cikinek.
Bár jobb szeretem azokat a srácokat, akiknek autója sincs, mert tapasztalataim szerint akinek kocsija van, az mind hihetetlenül elkenyelmesedik és sétálni sem hajlandó 20 métert autó nélkül.
24N
Igen. Mindig is lamborghiniről álmodoztam, de az (immár ex, nem véletlenül) pasim csak egy audit engedhetett meg magának.
Nem adom lejjebb! Az én seggem - az én döntésem, kinek és hova ülök be!
#3:
A suttyóságért nem is kell annyit autóznod.☺️
5
Neked sem, egy ideje már követem a munkásságod, kicsim.
A kocsira csak a világi paraszt senkiháziak vannak ezen az oldalon is ráállva. Szegény fogykos agyukkal azt hiszik, hogy javít a fostalicska jellemükön a 10 éves német cigánybmw 😂
#7:
Ettől te leszel a pszicho, nem az én “munkásságom korruptálódik”.
Huh, kezemen nem tudnám megszámolni. A probléma az, hogy manapság még a gazdagabbnak kinéző pasik is mennek csődbefele, aztán amikor ideállít egy jobb kocsival azt is csak pár hónapig tudja megtartani, utána jön a minőségi romlás. Ezért jövök össze manapság inkább külföldi pasikkal.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!