Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi ismerősötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi ismerősötök aki 35 éves elmúlt diplomás, van saját lakása, kocsija, magas és izmos, nem ronda, humoros, jól el lehet vele beszélgetni és mégis régóta egyedül van?

Figyelt kérdés
Ha ti magatok vagytok ilyenek akkor is írjatok. Nem hiszti miatt írtam ki, de tényleg érdekel, hogy milyen okok miatt lehet egyedül valaki ha elvileg mindene megvan a "csajozáshoz".
2022. febr. 20. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ismerek olyanokat, akik az egyetlenre várnak. Ismerek olyanokat, akik a szrrágás miatt nem hajlandóak nőkkel foglalkozni (költeni rájuk). Vannak olyanok, akik saját bevallás szerint annyit csalódtak, hogy nem próbálkoznak. Tudok olyat, akik sosem próbálkoztak. Vannak elváltak ebben a korban és nem akarnak újabb kapcsolati katasztrófát. Sok minden létezik.
2022. febr. 20. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Majdnem van ilyen.

3 ilyen ismerősöm is van, de...egyikük sem jóképű, azon kívül saját lakás, sportos, jó fizu stb stb...

de sajna bukta

2022. febr. 20. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Ismerek ilyet. Egyszeruen nem talal megfelelo baratnot. A legtobb csaj a penze vagy a kulseje miatt gerjed ra es max a testet tudja nyujtani. O viszint belsore is tartalmat keres, az meg keves noben van.
2022. febr. 20. 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Az hogy nem ronda az a csajoknak édeskevés(vagy legyen jóképű vagy minimum féltucat közös ismerős fényezze szárnysegédként). Egzisztenciával bár nem áll hadilábon de mire ez kiderülne addigra már az iménti előszűrőn kiesik.
2022. febr. 20. 19:48
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek ilyet, akire ez mind igaz. Ő meleg.

Illetve két hasonló ismerősöm is van, ők arcra átlagosak, közepesen sportosak. Női szemmel nézve abszolút nem rossz kategória egyikük sem. Nem tudom, miért vannak egyedül.

2022. febr. 20. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Egy jut most eszembe, ő meleg.
2022. febr. 20. 21:48
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Én kb. ez vagyok, csak 28 évesen. (Mindegyik pipa, amit írtál, kivéve a kor.) 6 éve volt legutoljára párkapcsolatom.

Sokszor azt érzem a nők nem tudnak rám férfiként tekinteni. Talán túl kedves és lelkizős vagyok, illetve szeretek reflektálni a dolgokra magam körül és nem csak úgy élni bele a világba. Ezen kívül nem tudják elfogadni velem együtt azokat a terheket, amiket a családi múltamhoz köthetően hordozok. (A mostani életem normális, de volt régen egy másik életem, ami a gyerekkoromból fakadóan nem volt az.)

2022. febr. 20. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Na, ide is megjott a szokasos noszeru lepontozo gang...
2022. febr. 20. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerősömre ez mind igaz. Sosem kérdeztem a párkapcsolati státuszáról, maga osztott meg velem információkat, amikor munkatársak voltunk. Ő azt mondta, hogy a szülei és a testvére házassága és családja számára a minta, ő is olyat szeretne majd. Ami egyfelől szép és jó, hogy van előtte pozitív példa, másfelől beszűkíti a lehetőségeit. Mert ő pl.nem azt akarja ebből beépíteni a saját életébe, hogy pl.megfigyelem, milyen egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció, hogy egy kell együttműködni egy családban, hanem teljesen egy az egyben le akarja másolni a rokonai kapcsolatát. Teljesen konkrét elvárásai vannak a nőről, legyen kb.olyan, mint az anyja, meg a sógornője. Pl.legyen max.25 éves, akarjon pontosan 3 db gyereket, de ne élősködjön rajta, legyen saját keresete, karrierje, de a család legyen az első. Legyen vékony, sportos, házias, főzzön jól. Ezeknek egyik rokona és családtagja sem felel meg (pl.a sógornőjét évekig a férje, akkori barátja tartotta el, míg az tanult, hiszen fiatal volt, mikor összejöttek, stb.), de ő valahogy idealizálja a környezete mintáját, megállapítja, hogy mely kritériumok miatt tökéletes (egy kapcsolat sem az) és elvárja, hogy annak pontosan, betűről betűre megfeleljen a nő. És a legapróbb részletekig megy ez a lista. Egyszer azért dobott egy minden szempontból ígéretes lányt, mert az megjegyezte, hogy most vette ezt a felsőt. Mondván, hogy felszínes, nem beszélhet ruhákról egy értelmes nő.
2022. febr. 21. 10:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó magamról is írtam a kérdésben és én valószínűleg azért vagyok még egyedül (most ez lehet nagyképűnek fog tűnni), mert nem találok olyan nőt aki ugyanolyan értelmi és érzelmi szinten lenne mint én. Sajnos nekem kevés a felszínes külső, több kapcsolatomnak is azért lett vége mert nem működött a kommunikáció az előbb említett okok miatt.
2022. febr. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!