Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi ismerősötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi ismerősötök aki 35 éves elmúlt diplomás, van saját lakása, kocsija, magas és izmos, nem ronda, humoros, jól el lehet vele beszélgetni és mégis régóta egyedül van?

Figyelt kérdés
Ha ti magatok vagytok ilyenek akkor is írjatok. Nem hiszti miatt írtam ki, de tényleg érdekel, hogy milyen okok miatt lehet egyedül valaki ha elvileg mindene megvan a "csajozáshoz".
2022. febr. 20. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Ismerek ilyet! Neki az a baja hogy szorong a mérete miatt. Azt mondja 16 cm neki. És mivel ez átlag ezért nem mert csajozni. Mert mindenben a tökéleteset nyújtja az életben, és ha megkapná hogy ebben csak tök átlag, nem kiemelkedő:) azt nem viselné el.
2022. febr. 21. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Nagybátyám ilyen, mondjuk nem kifejezetten magas, 175-180 közt van valahol.

Alkalmi kapcsolata rengeteg volt, de tartós nagyon kevés. Élete első komoly párjával 10 évig voltak együtt, 10 éve szakítottak, az anyja intrikáinak hála. A mai napig nem tudta őt elfelejteni, minden nőben őt keresi. Az anyjával meg minimálisan tartja azóta a kapcsolatot, haragszik rá, persze ő nem érti, miért.

2022. febr. 23. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
12 hát aki anyja miatt szakít azt elvileg messziről elkerülik a nők... legalábbis eddig azt mondták csak nem tudom miért mondanak olyat ami nem igaz
2022. febr. 23. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
Hidd el, ez az ember amit leírtál, nem te vagy. Csak te hiszed azt.
2022. febr. 27. 23:47
 15/15 anonim ***** válasza:
En 31 vagyok. Diplomas, bar nem egy nagyon eros, tehat ezzel mondjuk csajozni nem fogok, kabe atlagfizum van, raadasul palyakezdo vagyok, mert elvegeztem 1-2 masik (fizu szempontbol) erdektelen szakot, pusztan erdeklodesbol. Sportos is vagyok (egyszer megszavaztattam a testalkatom, huszonvalahany ember szavazott es 10-bol kb. 8-as atlagom lett es volt 1-2 troll is benne). 180 vagyok. Most jonnek a gondok. Nem erdekel a penz kulonosebben, sajat autot veletlenul se szeretnek, a csaladban legyen csak kozosen, ha neha kell. Nagyon ronda nem vagyok, sot, ha erdekelne, levennem a szemuvegem es kifejezetten jokepu lennek (kicsit “lofejem” van, de egyaltalan nem rettenetes - bar izles kerdese, elol kicsit ritkabb a hajam, szerintem az se veszes, bar mindig figyelni kell, ne legyen tul hosszu vagy fesuletlen stb. Baromi kedves vagyok, azert merem mondani, mert erre nagyon figyelek (tobbszor mondtak, hogy engem fel se lehet bosszantani -dehogynem, ha valamit nagyon igazsagtalannak erzek, ritkan). Sajat lakasom nincs, apam elitta a nagyszuleim hagyatekat autostol, anyamnal elek, sehogy nem tudok kifizetni egyelore 25-30 milliot itt. Egy partnerrel bele tudnank vagni, persze. Velem nagyon el lehet beszelgetni, de sok baratom megsincs, mert tobbnyire untat az a tarsasag, ami szerintem jellemzojuk, tehat penzrol, autokrol, nokrol nem tudok egesz esteket vegigdumalni. Baratnom lehetett volna mar 5-10, de ahogy fentebb irtak, en is a nagy szerelmeket keresem csak (eddig 2 ilyen volt), ez pedig katasztrofalis tapasztalatlansaghoz vezet, emiatt is szurtam el oket 19 es 30 evesen. Talan majd most veszem ra magam, hogy elhivjak egy csajt, aki elegge tetszik, de tavolrol sem szerelem.
2022. márc. 10. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!