Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítanátok egy nőt, aki tetszik, mert gyereke van?
30 éves, gyerekes nő vagyok. A munkahelyemen megismerkedtem egy férfival, 35+. Mivel én az életemről ritkán beszélek, talán nem tudja, hogy van egy oviskorú gyerekem. Bár volt már bent a munkahelyemen, tudják páran, akik elmondhatták neki.
Ez a férfi tetszik nekem az első perctől, én is neki. A kollégáival próbálja kideríttetni, hogy van-e valakim. Sokszor hoz nekem valamit, bókol, és úgy néz rám, mint a Shrekben a macska. Mivel én a gyerekem miatt a húspiacon alacsonyabb értékűnek gondolom magam, ezért óvatosabb vagyok.
Magamról annyit, hogy vezető beosztásban dolgozom, jól nézek ki, nőies vagyok, a humoromat és intelligenciámat imádják. Viszont a munka miatt kellemetlen lenne egy pofáraesés.
Mi a tapasztalatotok, hogyan változik meg egy férfi viselkedése, ha megtudja, hogy a nőnek gyereke van? Az esetek többsegeben elfogadják, vagy azonnal leállnak az udvarlással?
18. Nincs fotó, én a magánéletemmel kapcsolatban keveset árulok el. Viszont volt már, aki konkrétan megkérdezte, azt mondtam, hogy van gyerekem és párom, és arra vár, hogy szakítsak vele.
Tehát nem az a típus vagyok, aki minden alkalmat megragad.
21-re:
Ezt nem értem.
Most akkor van párod? Én eddig végig úgy olvastam a kérdést, a kommentjeidet és a válaszokat, hogy egyedülálló vagy.
Mert ez pl. nálam abszolút kizáró ok lenne.
Olyan pedig nincs, hogy a másik arra vár, hogy szakíts vele. Nem akar szakítani, maximum fontolgatja.
Engem nagyon zavarna, ha valaki még le sem zárta az előző kapcsolatát, és úgy keresgélne.
22. Én ezt megértem. Szülés előtt nekem is kizáró ok lett volna, ha a másiknak gyereke van. Nem vagyok álszent.
Manapság már intelligencia alapján szűrök, és aszerint, hogy a férfi meg tud-e fogalmazni két értelmes mondatot, és helyesírási hibák nélkül le tudja-e írni. Nyilván, ha összességében vonzó.
Hát lépj és kérdezd meg!
De amúgy az ilyen esetek 90 % ban a pasi megijed hogy van már gyerek.
Nem feltétlen kizáró ok, de van aki nem kíván második lenni egy előző kapcsolatból származó gyerek mellett. Viszont ebben a korosztályban ahogy előttem is írták, elfogadóbbak a férfiak, hisz itt már azért kisebb az esély, hogy egy gyermektelen nővel jöjjenek össze, hisz ilyenkorra már a nők komoly százaléka gyereket szül.
Itt igazából a gyerek lesz a kritikus pont, mert ti megélhetitek életetek legnagyobb szerelmi kapcsolatát, ha a gyerek nem fogja tudni befogadni az új párt. Sajnos ez saját tapasztalat, hogy bizony hiába ment minden úgy ahogy az a nagykönyvben megvan írva, hiába volt minden szuper a gyerek nem akart elfogadni és idővel emiatt vége lett a dolognak, hisz a gyerek szava az utolsó. Mielőtt belevágsz ebbe, próbáld kipuhatolni, hogy a gyerek is fel van e készülve egy esetleges 3. félre, illetve gondolkozz el azon, hogy mit csinálsz majd ha a gyerek egyszercsak nemtetszését nyilvánítja ki az új pasi miatt.
Szerintem itt nem biztos, hogy a gyerek lenne a legnagyobb probléma.
Hosszútávon sokkal nagyobb problémát jelenthet, hogy nőként te vezető beosztásban vagy, ergo valószínűleg jobban is keresel nála. A férjem mesélte, hogy volt ilyen kapcsolata és rettentően zavarta őt, hogy a nőnek jóval magasabb volt a fizetése, ezáltal az igényei is, pedig a párom is nagyon jól keres. A kapcsolatuk során sok nézeteltérés volt abból, hogy míg a nőnek új építésű háza volt egy elég drága környéken, a páromnak akkor még egy kisebb lakása volt egy szerényebb környéken. Egyébként ott is volt a nőnek egy kisfia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!