Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítanátok egy nőt, aki tetszik, mert gyereke van?
30 éves, gyerekes nő vagyok. A munkahelyemen megismerkedtem egy férfival, 35+. Mivel én az életemről ritkán beszélek, talán nem tudja, hogy van egy oviskorú gyerekem. Bár volt már bent a munkahelyemen, tudják páran, akik elmondhatták neki.
Ez a férfi tetszik nekem az első perctől, én is neki. A kollégáival próbálja kideríttetni, hogy van-e valakim. Sokszor hoz nekem valamit, bókol, és úgy néz rám, mint a Shrekben a macska. Mivel én a gyerekem miatt a húspiacon alacsonyabb értékűnek gondolom magam, ezért óvatosabb vagyok.
Magamról annyit, hogy vezető beosztásban dolgozom, jól nézek ki, nőies vagyok, a humoromat és intelligenciámat imádják. Viszont a munka miatt kellemetlen lenne egy pofáraesés.
Mi a tapasztalatotok, hogyan változik meg egy férfi viselkedése, ha megtudja, hogy a nőnek gyereke van? Az esetek többsegeben elfogadják, vagy azonnal leállnak az udvarlással?
' úgy néz rám, mint a Shrekben a macska"
Húspiac"
Nem ,nem jó a humorod.
Szerintem inkább az elvált és gyerekes férfiak fogadják ezt el (akkor is, ha nem ők nevelik a gyereküket).
Szóval, akik már keresztülmentek azon, amin te.
Neki eszerint nincs gyereke? Nem volt felesége?
Én ui. a helyedben inkább azon gondolkodnék, hogy egy 35+ éves férfinak eddig ez miért nem jött össze. Pláne, ha te is vonzó férfinak látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!