Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz nőt kapnia egy férfinek ha csak 170 cm és nem kockahasú hanem van egy kis pocakja?
A legtöbb nő akivel találkozok alacsonyabb nálam még is ez a mondás, hogy nekik 180 meg 190 centis kell a valóságban, közben azt hazudják, hogy csak legyen magasabb náluk a férfi.
Egy 155-160 centis nőnek miért nem felel meg egy 170 centis férfi ? Magassarkút is felvehet mellé
Az meg hogy egy vékony férfinek kockahasa van mert ilyen a genetikája az nagy szám , persze más ha valaki folyamat sportol érte de most egy kis pocakkal mi van?
A férfi se dobja ki a nőt ha terhesség után mondjuk nem egyből fit 2 hónap múlva
Egy 155 centis nőnek mióta alacsony egy 170 centis férfi? És mire mész egy 190 centis férfivel ha egy nyápica és nem egy 170 de egy 160 centis és kettőbe hajtja?
Nem a 38 vagyok.
Szerintem kezdj magaddal valamit, pszichológussal vagy pszichiáterrel, mert nagyon nem normális hogy kis kövér Mézga Gézaként azt haluzod be magadnak hogy kettéhajtogatnád a magas, izmos, erős férfiakat. Ha nekikezdenél, csúfos véged lenne, úgyhogy csak óvatosan. De inkább kezeltesd magad.
Soha nem szerettem a buta nőket, te jó példa vagy rá. Attól még, hogy valaki 190 centi nem lesz hirtelen erős és kemény. Egy 170 centis mézga géza ahogy te mondanád fél kézzel lecsavarja ha kell.
Nem kettőbe, négybe hajtom
#43 🤡🤣
Szóval akkor én egy 175 centis buta nő vagyok, egy csodaszép 183 centis erős, izmos, nem túlsúlyos pasival. De nyilván ha okos lennék téged választanálak 🤡
Na jóccakátot Farquad nagyúr :D
Cicám, az alapvető összefüggéseket nem érted, igen, buta vagy. Sok szerencsét a 183 centis pasidhoz.
Jóccakát buta nő
"Egy 155 centis nőnek mióta alacsony egy 170 centis férfi? És mire mész egy 190 centis férfivel ha egy nyápica és nem egy 170 de egy 160 centis és kettőbe hajtja?"
De én nem is egy karate kid-et keresek, hanem egy szexi pasit. Nálam magasság = baromi szexi. A hosszú láb, hosszú karok, grrr.
De mire mész a "hajtogató erőddel " és a "komoly vázizomzatoddal ", ha egy nő sem talál csak emiatt vonzónak?
A kérdéseidtől nem fog ám a nők ízlése megváltozni.
Az én barátom is magas, pedig alapvetően az alacsonyakat szeretem. Mégis tetszik.😬😬
Ez a nyolcadik főbűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!