Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek melyik tipusú férfiak jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
Ilyen Dwayne Johnson tipusú 2 m magas izomkolosszus? Vagy inkább a szálkásabb kevésbe izmos pasik, mint mondjuk C Ronaldo? Nem konkrét erre a két fickóra gondolok, hanem testalkatra. Köszi csajok 🙂2019. máj. 4. 12:19
1/5 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, CR, olyan leszel, aztán életed szerelmánek, akiért epekedsz, pedig a DJ alkat jön be, akkor mit csinálsz?
2/5 anonim válasza:
Van abban valami romantikusan elvakult dolog, hogy egy ilyen esős szombat kora délutánján feltegyünk egy kérdést, amely több milliárd emberi lény ízlését redukálja két lehetőségre, és ezekből kínál választást.
3/5 anonim válasza:
Mindkettő,mivel mindkettő vonzó,férfias,szexy.
A Vadon Jani féle girnyó hobbitok meg a Timbaland féle dagadtak nem jönnek be .
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista (nem hát, perszeee), de pl. sok cigó (elnézést, rézbőrű) rendelkezhet CR féle genetikával, mégsem választanák őket emiatt soakn. Szóval érted, mekkora baromság a kérdésed.
5/5 anonim válasza:
Nos, nekem eddig mindig, és jelenleg is magas, két méter vagy afeletti párom volt/van. Nem feltétlen azért, mert csak velük vagyok hajlandó szóba állni, hanem mert én magam is magas vagyok. Volt köztük hogy a te szavaddal éljek, izomkolosszus is, meg szálkásabb is. A jelenlegi párom inkább pocakos típus. Mindegyiket imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!