Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni ha lassan 30 évesen se kellek a nőknek? Pedig itt azt írják ahogy telnek az évek egyre jobban bejönnek a férfiak a nőknek, fejlődtem is, hiába?
Miben fejlődtél?
ezt ugye csak azért kérded hogy utána tudd írni hogy áá ezek alap dolgok,inkább csak magamhoz képest fejlődtem
Egyszerű normális nők között keresgélj.
eddig se a top modellek közt keresgéltem
Írj ki ide mindennap egy hasonló kérdést és ha meglesz a 365 akkor lapozzunk egyet a naptárban, és kezdheted 2020-at.
Szerintem ez egy jótanács.
Egyesek a szexualis vonzerot, a penzzel, meretekkel, kinezettel azonositjak. Persze ezek elonyos tulajdonsagok es megkonnyithetik a dolgot, de nem ezen mulik.
42F
Miért nem kellhetsz....
a, a külsőd miatt, ez lehet igénytelenség is, borzasztó öltözködés, előnytelen haj, borzasztó testalkat, vagy csak arcra nem vagy elég jóképű.
b, lehet, hogy mindig búvalba**szott vagy, és ez lelombozó
c, rossz helyen élsz...
d, várod a csodát
e, magával a munkáddal vagy munkahelyeddel van a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!