Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudok csinálni ha lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni ha lassan 30 évesen se kellek a nőknek? Pedig itt azt írják ahogy telnek az évek egyre jobban bejönnek a férfiak a nőknek, fejlődtem is, hiába?

Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 11:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hát nem úgy működik a dolog,hogy te kellesz egy nőnek,és a nő szól neked...Meg kell hódítani a kiszemelt nőt. Nekem eddig egyik pasim sem ‘kellett’,de meggyőztek...ha érted mire gondolok

2019 van egyenjogúság

2019. febr. 11. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Nekem biztos kellenél, csak gondolkodj kölcsönösségben, empatikusan és ne befolyásoljanak érzelmileg a rokonaid :)36N.
2019. febr. 11. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
A másik dolog.Senkit nem kell meghódítani.Látszik az ha kölcsönösen megvan a szimpátia.Lehet beszélgetni egyre többet majd idővel el lehet hívni valami programra a másikat.Ha úgy látod hogy kezd kihátrálni akkor köszönj el tőle.Férfiember nem megy le kutyába.
2019. febr. 11. 13:33
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

"2019 van egyenjogúság"

Értem, rendben, akkor ha férfi létedre szülsz nekem két gyereket és otthon maradsz velük évekig gyesen, gyeden, akkor szívesen kezdeményezem én az ismerkedést. xD

2019. febr. 11. 13:34
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

"2019 van egyenjogúság"

És még csodálkozol, hogy nincs senkid, senki ölébe sem hullik egy kapcsolat, ha szarsz bármit is tenni érte akkor fogadd el, hogy sosem lesz senkid. Mekkora idióta vagy.

2019. febr. 11. 13:41
 16/21 Rockarc ***** válasza:
76%

"2019 van egyenjogúság"

Szerintem ezzel el is vagtad magad. Gondolom fingod nincs arrol, hogy az egyenjogusag mirol szol. De legalabb jol hangzik. Vajon hany ilyen, vagy hasonlo elszolasod van, amikor nokkel beszelgetsz? Mert ez luzerduma, tehat ne varj sikereket erte. Ugy latszik meg boven van ter a fejlodesedre.

42F

2019. febr. 11. 13:42
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Fogalmad sincs miaz az egyenjogúság!

Előbb inkább olvassd ezt el, mielőtt itt használod ezt a szót.

[link]

2019. febr. 11. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

"Pedig itt azt írják ahogy telnek az évek egyre jobban bejönnek a férfiak a nőknek,"

Igen ezt a sok luzer aggszűz terjeszti a GYIK-en.

Szerinted hogy ha valaki nem volt bejövős a nőknél akkor ha elérte a 30-at fél Budapest rádönti az ajtót ?

Csak mert Ő már 30 ?

(Költői volt ha nem értenéd.)

Elsődlegesen a külső számít. Az alapján vagy első benyomásra bejövös v nem.

2019. febr. 11. 15:39
 19/21 anonim ***** válasza:
33%

"Értem, rendben, akkor ha férfi létedre szülsz nekem két gyereket és otthon maradsz velük évekig gyesen, gyeden, akkor szívesen kezdeményezem én az ismerkedést. xD"

Pont nem jó példa, mert a gyerekszülésnek biológiai akadályai vannak (ennyi erővel ti is cipeljétek fel egyedül a hűtőt az ötödikre és sportversenyeken se legyen nemek szerinti bontás). Gyesen pedig szerintem sok férfi szívesen maradna, ha a gazdasági lehetőségei olyanok lennének.

Míg kezdeményező célzattal odamenni egy férfihoz és kinyitni a szádat (a sült galamb várása helyett) nem attól függ, hányassal kezdődik a személyi számod.

De legalább a sok white knight automatikusan bólogatott erre a csúsztatásra. :D

2019. febr. 11. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
A kor haladtával egyre kevesebb lesz az esélyed a nőknél ! De ha eddig se volt a 30 év alatt akkor jobb ha nem remélsz nagy sikereket a jovődtől ! 😀
2019. febr. 12. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!