Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen alkatú molett, magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen alkatú molett, magas nőknek milyen férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
[link]

2019. jan. 18. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a feketék.
2019. jan. 18. 20:00
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Azt ugye sejted, hogy az ember alakjának semmi köze ahhoz, hogy milyen alakú emberre gerjed.
2019. jan. 18. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
1%
Kedves 64% tarsam miért tetszik neked az ilyen duci nő? Szerintem egyáltalán nem szexi az ilyen már
2019. jan. 18. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
2019. jan. 18. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Én hasonló alkatú vagyok, a párom meg velem egymagas, de teljesen átlagos testalkattal rendelkezik.

Van olyan barátnőm; aki hasonló alkattal bír, neki meg kifejezetten "nyeszlett" nyakigláb vékony párja van. Előtte meg volt mackópasija is.

Na, most ezzel mivel vagy beljebb?

Komolyan, a nők nem egyformák, nem egyezik az ízlésük. Ez nem függ alkattól...

2019. jan. 18. 21:58
 6/12 A kérdező kommentje:
#6 de, egyforma és egyezik, köszönöm a megerősítést
2019. jan. 18. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
🤣🤣
2019. jan. 18. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Vékonyabb vagyok..nekem a vékonyabb erős férfiak (nem a kigyúrtak) kedvesek és értelmesek akik adnak magukra és inkább komolyak akikre lehet számítani..nem a tipikus mai szép/menő férfiak inkább így írnám le..
2019. ápr. 1. 18:32
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Egyforma és egyezik? :D gáz vagy kérdező de komolyan. Nekem ne akard megszabni milyen pasik jöjjenek be.
2019. ápr. 27. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Már hogy lenne egyforma meg hogy egyezne testalkatonként?

Akkor szerinted egy vékony lánynak is ugyanolyan pasik jönnek be mint egy másik vékony lánynak?

Semmi köze a testalkathoz. Egy magas duci nőnek tetszhet ugyanúgy magas duci pasi, de magas és vékony pasi is, sőt képzeld, még alacsony duci pasi is, és alacsony vékony pasi is tetszhet neki. Személyenként tér el, nem testalkatonként.

2019. jún. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!