Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van elég magas sportos férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van elég magas sportos férfi a nőknek?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedek és kérdezem a nőktől, hogy milyen férfi az eseted és milyen férfit szeretne, akkor 10 ből 8 tuti azt válaszolja, hogy "nem tudom fogjon meg, legyen helyes, sportos és magas"
2018. okt. 8. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Van, ne aggódj.

Bárki el tud kezdeni sportolni, ők se így születtek.

2018. okt. 8. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Van eleg ,ne aggodj.

Senki se tiltja meg az rmbernek,h sportoljon :D

A huszoneves fiuknal az atlagmagassag szerencsere a 185-190 cm.

N

2018. okt. 8. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:

A huszoneves fiuknal az atlagmagassag szerencsere a 185-190 cm.

Tényleg ennyi lenne az átlag magasság?? Tehát a férfiak több mint 50% 180 cm vagy feletti?

2018. okt. 8. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem eléggé közel van hozzá. Alacsony srácot már tényleg nem sokat látok. Vannak persze, de nem annyi mint magas. 185 vagyok én is, de sokszor érzem magam alacsony embernek. A lányok is egyre magasabbak. Sokan ha felvesznek egy magassarkút máris közel akkorák mint én.
2018. okt. 8. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Van.

A "szép,csinos,jóalakú nőknek" legalàbb is van.

A csúnyàbb nő meg maradnak a löttyedt törpe-pasiknak.

(Amúgy én is sokkal több magas mint alacsony pasit látok hál'istennek).

2018. okt. 8. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

"A huszoneves fiuknal az atlagmagassag szerencsere a 185-190 cm."

Nem igaz. Kozelrol sem ekkora az atlagmagassag a huszobevesek kozott. Meg 180 cm sincs. Hogy te mit akarsz az utcan eszrevenni, az a te dolgod.

2018. okt. 8. 10:30
 7/7 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"A huszoneves fiuknal az atlagmagassag szerencsere a 185-190 cm."

Tényleg van az alacsony srácok panaszkodásában valami, hogy észre sem veszik őket a lányok. Mert 18 évesen (és hát utána sokat már nem nőnek) az átlag 177 cm és kb a negyedük magasabb 180 cm-nél.

[link]

2018. okt. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!