Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vannak a mai nőknek szürreálisan magas elvárásaik a férfiakkal szemben?
a legtöbb nőnek csak egy saját albérlet a "szürreális" elvárása.
mint ahogy a 30 éves nők többsége is külön él a szüleitől, legalábbis az én köreimben.
"Ha a férfiakkal szemben elvárás, hogy legyen egy házuk, akkor a nőknél miért nem az?"
Akkor várd el te is. Mi tart vissza?
"a legtöbb nőnek csak egy saját albérlet a "szürreális" elvárása."
Aha, igen, csak egy átlagfizetéssel ha albérletbe költözöl, akkor soha az életben nem jutsz ki onnan, ördögi körbe kerülsz, és soha az életben nem lesz saját lakásod.
Magamhoz mértem az elvárásaimat, mert ezen a szinten keresgélek, az, hogy vannak, akik ennek nem felelnek meg, csak azt jelenti, hogy a nem megfelelőket már eleve ki tudom szórni.
Mellesleg apám már huszonévesen külön élt a szüleitől, igaz, munkásszállón, de nem az anyja mosta rá a szaros gatyát...
"akkor megvan a megoldás: maradj egyedül örökre, anyuék nyakán."
Hát képzeld, inkább maradok még 2-3 évet a szüleimmel, félreteszek és veszek egy lakást, mint hogy 10-20 évig albérletben éljek csak azért, hogy egy nőnek megfeleljek. Gondolkodás forever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!