Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vannak a mai nőknek szürreálisan magas elvárásaik a férfiakkal szemben?
Biztosan vannak olyan nők akik beletennék a mindenüket a jóba. Férfiak között is van ilyen.
17 éves korom óta egyedül tartom fent magam. Igaz...nem egyszerű az se. Mindig annyit 'várok' el egy férfitól, amit én is meg tudok teremteni magamnak. Édes mindegy hogy van e saját lakása, kocsija. Az egyetlen kikötésem, hogy ne anyuci pici fia legyen még 30 évesen is. Ne nekem kelljen eltartanom.
"17 évesen egyedül tartom el magam'
Aha oké.. és van saját lakásod?Ugye nem haragszol meg ha ezt nem hiszem el?
Egyenjogusag van ilyenkor, bezzeg mikor kevesebb a fizetese a nonek, a nonek kell otthon maradni a gyerekkel, egyedul vinni a haztartast(ezt meg gyerek nelkul is), akkor nincs egyenjogúság.
De ha a pasit eri valami negativ, akkor egybol egyenjogusag igy ugy.
Szanalmas.
"Oké értem... akkor jelentkezzen az a nő aki egyedül van, és rendelkezik házzal hitelt nélkül."
Jelen! Rendelkezem házzal, hitel nélkül (örököltem).
Ettől függetlenül nálam nem elvárás, hogy a férfi is rendelkezzen ilyennel. Párom is az anyukájával lakik. Sosem ez számított, ennél vannak sokkal lényegesebb dolgok is egy párkapcsolatban.
Sajat lakasom van. Egyesek ugy csinalnak itt, mintha ha csak a pasiknak lehetne, noknek nem.
Es ha meg 30 evesen otthon elsz, mennyi penzt tettel felre?
18 évesen elköltöztem, 27 évesen lett saját lakásom. Nőként.
Miért lenne szürreális elvárás? Nem 18 vagy, aki most lépett ki a nagybetűsbe, és 80 ezres fizetésért gürizik, 20 milliós lakás árak mellett.
30 évesen lassan egy évtizede dolgozol, akkor is, ha diplomáztál. Ennyi idő alatt illik valamit letenni az asztalra.
Tudod, mikor mi voltunk 18 évesek, teljesen más világ volt. Volt ott 2008-ban egy gazdasági válság. Aztán 2013-14-ben durván lementek a lakásárak. Akkor vettem én is. 4 misiért vettem másfél szobást. Most adtak el egy lakást a tömbben 11-ért. Csak hogy érezd, mennyit nőttek az árak.
Az a szürreális, amikor 30 éves pasik anyuval élnek, mert úgy jobban lehet spórolni. Félre is tett kemény 300 ezret, amit elver egy hét alatt, mert lemegy a Balaton Soundra vagy a Szigetre. Mikor azt mondod, hogy oké, költözzön hozzád, fizeti a rezsi felét és a kajáját, akkor meg be van sértődve, hogy otthon is elég volt 30 ezret hazaadni, és nem gondoltam komolyan, hogy kijön fizetésig a maradékból.
Ja, hát így szürreális, igen.
A másik véglet, aki egyik szakról tántorog a másikra, 28 évesen kínkeservvel szerez valami végzettséget, és 120 ezerért csicskàzik valami ismerős irodájában. És nem hogy lakása nem lesz soha, de egy étteremben a saját részét nem tudja kifizetni, mert a következő 30 évben nyögi a diákhitelt, a részletre vett IPhost, a részletre vett okostévét, gamer pc-t, és ha anyu nem tartja el, akkor ott hal éhen.
"30 évesen lassan egy évtizede dolgozol, akkor is, ha diplomáztál. Ennyi idő alatt illik valamit letenni az asztalra."
Ez így nem teljesen igaz. 20 évesen nem végzel az egyetemmel, nem tudom milyen matekkal számoltad ki a 10 évet.
#28:
18+4=22, 30-22=8
8= majdnem egy évtized.
Kivéve, ha valaki fősuli mellett is dolgozik, hogy szerezzen némi szakmai tapasztalatot, mert nem a Mekiben akar krumplit sütni a következő 40 évben.
Így egész pontosan kijön.
Mert egyébként nagy különbség, hogy 8 vagy 10 évig nem tesz félre egy fillért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!