Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg még a duci max 80 kg nők előtt is van "sor" állás, max. A 100 kg feletti rövid hajú igénytelen nők nem kellenek a férfiaknak, viszont az ugyanilyen macis férfiak nem kellenek a nőknek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 06:48
3/12 Gyépésmérnök válasza:
100 kg felett vagyok és kb. akkor szexelek amikor akarok. Igaz, teszek érte hogy ne nézzenek igénytelen parasztnak.
4/12 anonim válasza:
Igen. Az egyik legjobb csajhaverom 85kg, smink nélküli, fiúsan öltöző, csapzott hajú szemüveges, esetlen csajszi volt amikor megismertem, és akkor is volt hapsija egy egész jólszituált csávó. Más kérdés, hogy utána átb_szta és elhagyta a srác, de sosem volt nagyon "kérők" nélkül a nő.
5/12 anonim válasza:
Több mint 100kg vagyok, próbálok aktív lenni s ápolt, nem volt sose gond ha szex vagy kapcsolat kellett.
30N
6/12 anonim válasza:
Nincs sor! Volt egy kövér csaj ismerősöm, az végül kénytelen volt egy hontalant kivakarni a sz.rból, hogy valaki megd.gja már...
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tudja ezt valaki már ennyire kilóhoz kötni. Ha macis férfi vagy, aki nem kell senkinek, az nem a súlyod miatt van, ezernyi más oka is lehet. Sok macis pasit ismerek, aki szimpatikus, sikeres is nōknél, nem az alkatával hódít, de megnyerō a személyisége, értelmes, szép arca is van, stb. Ehhezképest hátrébb szorul egy vékonyabb pasi, aki emberileg kevesebb, vagy nem szép, nem az alkatától lesz vonzó. Annyira sekélyes már, amikor valaki azzal jön, hogy csakis a kilók száma határozza meg, hogy vonzó-e vagy sem.
8/12 anonim válasza:
140 kilós kolleganőm háromszor ment férjhez. És mind a három úgy kezdődött, hogy szexuálisan bevonzotta a pasit. Amúgy rövid hajú is (már csak mert kérdező szerint a rövid haj is az igénytelenséget jelent). Ja, és szép arcú, ápolt, jól öltözött nő amúgy.
9/12 anonim válasza:
140kg? Mi egy haveri társaság, arra tettünk ajánlatot az 1ik barátnak a társaságból (akinek már van felesége), hogy 140-160kg ig hízzon el, hogy 2 széken kelljen ülnie egyszerre... Ez vicc kategória. Ha a nő 140kg, akkor az 1 igénytelen ember, s azért kövér, mert igénytelen szénhidrátokat eszik, nem mozog, csak pöffed. Lehet jönni, hogy genetika... Nem nem az, hanem kifogás.
10/12 anonim válasza:
Túlsúlyos nő vagyok, nem a fiúsan rövid hajú igénytelen kategória, 100 kiló sem vagyok, mégsem állnak előttem sorban a férfiak (max. azok az útmunkások meg minden részeg csövesek, akik utánafütyülnének kb. egy mutatósabb nőstény juhnak is). És a macis férfiakra is van kereslet. Mindkét kategóriából van olyan, aki szerencsésebb, van olyan, aki nem, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!