Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mi a fontossági sorrend? Az empátia jófejség kedvessség vagy a kockahas menőzés és tetkós izmos kar az első?
Ahogy az előttem szóló írta. Ha nem tetszik a külseje (amibe a menőzés és a tetkós kar nem tartozik bele) nem izgat milyen arany ember. Ha egy majom (menőzés tetkó én vagyok a valaki stílus) akkor nem izgat milyen jó pasi legfeljebb megjegyzem magamban hogy kár érte.
Van egy arany középút amit hoznia kell a pasinak és ha neked nincs meg ez az elvárás a nőkkel szemben az szomorú és nem a világ ocsmánysága vagy hibája hanem a tied.
Mert az hogy nem is feltételezed hogy egy nő jó belsőt és megfelelő külsőt egyszerre keres azt jelenti te nem ugyanezt keresed a nőkben.
Arró fecsegsz hogy a férfi legyen külsőleg meg belsőleg is tökéletes empatikus és menőcsávó egyszerre.
"ha neked nincs meg ez az elvárás a nőkkel szemben az szomorú és nem a világ ocsmánysága vagy hibája hanem a tied."
Szóval az én hibám ha én nem a menőcsávók megfelelőit az insta csajokat kergetm
"Van egy arany középút amit hoznia kell a pasinak"
Ezt valahogy átugrottad. Arany középút vagyis nem lúzer és nem menő csávó. Számomra ez egy átlag magabiztosságot és pozitív jellemet jelent átlag külsővel. Ha nem érted a szavakat amiket leírok kérdezz ne támadj. Amúgy se jó tulajdonság ha agresszív kismalac valaki.
Legyen izmos es penzes menocsavo.
Ugyis ezt akarod hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!