Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz nőt kapnia egy férfinek ha csak 170 cm és nem kockahasú hanem van egy kis pocakja?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő akivel találkozok alacsonyabb nálam még is ez a mondás, hogy nekik 180 meg 190 centis kell a valóságban, közben azt hazudják, hogy csak legyen magasabb náluk a férfi.
Egy 155-160 centis nőnek miért nem felel meg egy 170 centis férfi ? Magassarkút is felvehet mellé
Az meg hogy egy vékony férfinek kockahasa van mert ilyen a genetikája az nagy szám , persze más ha valaki folyamat sportol érte de most egy kis pocakkal mi van?
A férfi se dobja ki a nőt ha terhesség után mondjuk nem egyből fit 2 hónap múlva
2022. júl. 8. 18:45
31/54 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést én írtam ki igen és kettőbe hajtanám a kanod ha 180 ha 190 centi , viszont sose írtam, hogy 110 kg vagyok/voltam ez hazugság , sose voltam annyi
2022. júl. 8. 21:03
32/54 anonim válasza:
100 kg feletti súllyal kérdező te elgurulnál, mielőtt bárkivel tehetnél bármit. :D
33/54 A kérdező kommentje:
Mennyire nem vagytok képben azzal, hogy bizonyos súly mit jelent az hihetetlen.. nem véletlen vagytok nők
2022. júl. 8. 21:07
34/54 anonim válasza:
Ez esetben küldenél a testedről egy képet hogy okulhassunk?
35/54 anonim válasza:
Én 175 centis faszi vagyok,és, egyszer udvarolt nekem egy 185 magas lány. Nem csúnya! Csakhát akkor még én is frusztrációkkal teli hülyegyerek voltam, és inkább elutasítottam mondván h"jaaaj hogy néznénk ki egymás mellett blabla". Utólag hülyeség volt kihagyni.
36/54 anonim válasza:
Mondjuk én nem kövér hanem tömör szálkás vagyok
37/54 A kérdező kommentje:
Én se vagyok kövér, komoly vázizomzatom van mellé egy kis pocakom a sörözés miatt
2022. júl. 8. 21:18
38/54 anonim válasza:
Kérdező, nő lehet alacsony. Férfitól ez nagyon ciki.
/s
39/54 anonim válasza:
Nekem sem a magasságoddal lenne problémám, hanem a hozzálásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!