Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz nőt kapnia egy férfinek ha csak 170 cm és nem kockahasú hanem van egy kis pocakja?
A legtöbb nő akivel találkozok alacsonyabb nálam még is ez a mondás, hogy nekik 180 meg 190 centis kell a valóságban, közben azt hazudják, hogy csak legyen magasabb náluk a férfi.
Egy 155-160 centis nőnek miért nem felel meg egy 170 centis férfi ? Magassarkút is felvehet mellé
Az meg hogy egy vékony férfinek kockahasa van mert ilyen a genetikája az nagy szám , persze más ha valaki folyamat sportol érte de most egy kis pocakkal mi van?
A férfi se dobja ki a nőt ha terhesség után mondjuk nem egyből fit 2 hónap múlva
“Magassarkút is felvehet mellé.”
Miért ismerkedsz agyhalottakkal?
És napi 2-3 sör lecsúszik?
Megint itt vagy 170/103 as dagadék!
Ez csak pénteken van , szombat meg vasárnap általában nem iszok egyáltalán sört, csak ritkán
Hétköznap meg van hogy csak 2-3 van hogy 4 de többet nem , munkát nem befolyásolhatja ez nem alkoholizmus , nem remegek érte, ha nem iszok nem iszok ennyi
Törpe meg shrek na igen , szerintetek miért iszom részben mikor csak ezt kapom itt is? Miért törpe egy 170 centis férfi amikor a legtöbb nő alacsonyabb nála, nyilván nem a magasabb nő érdekel arra tudom hogy nincs esélyem és én se akarnám mert nem nézne ki jól se nekem se neki!
De egy 160 centis nőnek mi baja van egy 170 centis férfivel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!