Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz nőt kapnia egy férfinek ha csak 170 cm és nem kockahasú hanem van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés

A legtöbb nő akivel találkozok alacsonyabb nálam még is ez a mondás, hogy nekik 180 meg 190 centis kell a valóságban, közben azt hazudják, hogy csak legyen magasabb náluk a férfi.

Egy 155-160 centis nőnek miért nem felel meg egy 170 centis férfi ? Magassarkút is felvehet mellé

Az meg hogy egy vékony férfinek kockahasa van mert ilyen a genetikája az nagy szám , persze más ha valaki folyamat sportol érte de most egy kis pocakkal mi van?

A férfi se dobja ki a nőt ha terhesség után mondjuk nem egyből fit 2 hónap múlva

2022. júl. 8. 18:45
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

A #19 vagyok, én 175!

És nekem a férfi már bőven férfi ha pár centivel magasabb nálam, de 180-tól már végképp jó. Ha magassarkúban magasabb vagyok azzal nekik van dolguk, nem engem zavar. De sose zavarta őket. Nem ők az alacsonyak hanem én vagyok magas.

A 170 viszont már kizáró ok. Akkor is ha jól nézne ki. De a kövér minden magassággal kizáró ok. Sose feküdtem le kövér pasival és soha nem is fogok.

2022. júl. 8. 20:15
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye vágod hogy a kockahas edzést és megfelelő étrendet igényel. Amit akár te is megtehetnél ha már ennyire sírsz.
2022. júl. 8. 20:19
 23/54 A kérdező kommentje:

Tehát mivel nőként 175 centinek születtél ezért törpézel engem? Nekem se kellesz ne aggódj nem kell magasabb nő.

A legtöbb 175 centis vagy hasonló nő alapból aránytalan és nem nőies, ezért pár kivétellel a férfiaknak sem kellenek annyira mint a nőisebb nők, tehát ugyanúgy handicap ez is mint a férfinál az alacsonyabb magasság.

2022. júl. 8. 20:31
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

176 centis nőként mindig is a nálam magasabb (180-185 centis) férfiak jöttek be, de egy velem egymagas férfi még nem lett volna probléma.

Vékony és sportos nőként csak szintén sportos férfiak jöhettek mindig is szóba, mert számomra ez az alapvető.

A párom megfelel ennek a kettő (és több) igényemnek, ahogyan én is az övéinek. Az a helyzet, kérdező, hogy bárki elvárhat bármit, aztán vagy lesz párja vagy nem, de ahhoz neked már semmi közöd.

Olyannal pedig sose randiztam volna, aki gyakran fogyaszt alkoholt, pláne ilyen mértékben. Nálam önmagában kizáró ok lenne, undorító.

26/N

2022. júl. 8. 20:32
 25/54 A kérdező kommentje:

Arról beszéltem , hogy sok férfinak gyors anyagcsere miatt ez adottság nem érdem!

Egy olyan férfinek mint én az, hogy kockahasa legyen az egyenlő lenne a teljes önsanyargatással amit egy igazi férfi nem vállal be csak azért hogy egy nőnek imponáljon

2022. júl. 8. 20:32
 26/54 anonim ***** válasza:
97%
#23 most telesírom a párnám hogy nem kellenék őincelségednek :D Savanyú a szőlő potrohos törpe? (Amúgy a sértegetést te kezdted, egy korábbi kérdésednél konkrétan lef.sszopóztad egy válaszolód, ami ki lett törölve, de sok ocsmány megnyilvánulásod megmarardt és mindenki látta. Hulladék vagy kívül-belül, de sok sikert hogy becsajozz)
2022. júl. 8. 20:37
 27/54 A kérdező kommentje:

Soha nem írtam ilyet amit mondasz, az hogy te másra gondolsz, illetve láttam mást kérdést is aki direkt engem utánzott az más kérdés..

2022. júl. 8. 20:46
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
#27 Ugyan már, ne játszd meg magad. Itt cirkuszolsz vagy 2 hete a 170 centiddel és az állandóan váltakozó súlyoddal (100-110 között írod) és normálnak nevezed magad, "kis pocakkal" 🤦🤡 és próbálod a normális embereket alázni csak nem sikerül. Egyébként az én 183/82 sportoló párom akartad múltkor összehajtogatni, amivel igen vidám perceket szereztél sokunknak 🤡
2022. júl. 8. 20:51
 29/54 A kérdező kommentje:

Újabb hazugság, sose írtam 100-110 között, mivel sosem voltam 110 kg. Az a gond hogy poénból írkáltok ki kérdéseket a nevemben és már összezavarodtok mi az igaz meg mi nem

A 183 centis párod viszont továbbra is kettőbe hajtogatnám , nem a magasság számít hanem az erő és főleg a tudás egy ilyen jellegű összetűzésben

2022. júl. 8. 20:56
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

#29 szerintem ezt itt most érdemes lenne abbahagynod 🤡

Nem te írtad ki a kérdéseket hanem mi, aha. Viszont a kettőbe hajtogatásról rögtön tudod az mi és elismered 🤡

2022. júl. 8. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!