Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan pasival akinek nincs kockahasa csak sima lapos hassal büszkélkedhet?
Nem hogy lecseréljük, nem is kezdünk vele
Csak tökéletes testű pasikkal kezdünk
Sokkal jobban tetszik, mint a kockahas.
Bár nekem a legjobban a pici(!!) pocak tetszik. (Picit értsd szó szerint, 1-2 cm benyomkodható réteg. Csak sokan a focilabda-méretű sörhasra is azt mondják, hogy pici poci. :DDD)
Persze.
Múltkor is találkoztam egy pasival, akinek lehengerlő volt a személyisége, a humora, megegyezett a jövőképünk is.
Persze azonnal feltéptem a pólóját. Nem volt szépen formált kockahasa, ezért ejtettem a fenébe.
Most a Lacival vagyok együtt, igaz hogy naponta ver és megaláz mások előtt, de basszus, 8 kockája is van!!! Arra nem mondhatok nemet!!44!négy!
...mi járt a fejedben a kérdés feltevésekor, kedves Kérdező?
Kockás has és kockás has között is van különbség. Csak a tökéletes testű álomférfi jöhet szóba. De csak akkor, ha milliárdos, van 3 diplomája, 22 centis a farka, 3 órán át tart egy menet, és egész éjjel tud nyalni.
Kihagytam valamit?
Ha már mindenki trollkodik
én nem fogok. xd
Szeretem, ha a másik sportos, de ki nem?!
Ha van egy szőke herceg és úgy néz rád, hogy szétázol, akkor ne haragudj, de le fogod tojni, hogy milyen a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!