Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen átlagos nőnél lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen átlagos nőnél lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/120 / 33 év / egyszerű melós vagyok

2022. júl. 4. 07:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"Te csak ne döntsd el hozzám ki való."

Jól van dagadék, akkor hajts nyugodtan az ilyen nőkre, átlag csöves melósként, csak ne csodálkozz ha egyedül maradsz...

2022. júl. 4. 09:33
 22/33 A kérdező kommentje:

Én azért bízom abban hogy nem minden nőt csak a külsőségek és a vagyon érdekli egy férfiben.

Nekem is van egy hallom főnyeremény tulajdonságom ami csak egy kapcsolat alatt lenne világos.

2022. júl. 4. 09:36
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
De hát téged is csak a nő külseje érdekel! Akkor ő minek alkudjon meg pont veled?
2022. júl. 4. 09:39
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű melósként honnan van 60 milliós ingatlanod?
2022. júl. 4. 09:41
 25/33 A kérdező kommentje:

Hol írtam hogy csak a külseje érdekel?

Kell hogy vonzónak találjam de ezer más dolog is számít.

2022. júl. 4. 09:42
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont ne itt rinyálj.

Menj ismerkedj, neten, társkeresőkön, szórakozóhelyeken, fesztiválokon, utcán, tömegközlekedésen. üzletekben....

Hajrá! Mindenhol ugyanannyi az esélyed arra, hogy találsz egy olyan nőt aki te keresel...illetve sehol sem.

2022. júl. 4. 09:43
 27/33 A kérdező kommentje:

24#

Már írtam hogy örököltem.

De nem vagyok bulizós, pénz pazarlós. Volt hogy 7 millió Ftom volt és azt is egyszerű melós fizetésemből gyűjtöttem össze. Sajnos gondok adottak a családban. Temetések stb és elment rá. Meg a lakás felújításra. Szakemberek drágák nagyon.

2022. júl. 4. 09:45
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

“Hol írtam hogy csak a külseje érdekel?”

Tekintve a kommentedet, mi alapján “minden férfinek minimum ilyen kellene” + “jó kis p*csa”. Utóbbi alapján nemhogy a belső értékei nem érdekelnek, de nem is tiszteled a női nemet.

Inkább halj meg egyedül. Nem tudnál boldoggá tenni egy nőt ilyen jellemmel.

2022. júl. 4. 09:48
 29/33 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy szép nő, te viszont egy hájtenger vagy.

Foggyá le!!!

Hihetetlen a pasik irreális elvárásai.

2022. júl. 4. 09:51
 30/33 A kérdező kommentje:

White nem vagy te kicsit kegyetlen? Meg a semmiből ítélkező?

Nem én nem tisztelem a női nemet! Mint olvashatod inkább fordítva! Ha egy férfi genetikailag ilyen és nem született gazdag családba akkor már rögtön minden negatív jelzőt megkap! Csak mert ő is szeretne boldog lenni egy neki tetsző nővel.

2022. júl. 4. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!