Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165cm/105kg paraméterekkel lehet esélyem egy átlagos alkatú srácnál?
Figyelt kérdés
Fogyásban vagyok jelenleg, már lement 25kg. Egyre jobban tetszem magamnak de nem tudom elképzelni, hogy ez a test bejöhet egy férfinak.2022. máj. 14. 17:43
1/14 anonim válasza:
Akkor miért nem akkor kezdessz társat keresni, mikor teljesen meg vagy elégedve a súlyoddal?
2/14 anonim válasza:
Tyú
Igazi piramis testalkat
Másnál lehet , nálam nem
3/14 A kérdező kommentje:
Nem terveztem társat keresni csak most van valaki aki érdekel.
2022. máj. 14. 17:48
4/14 anonim válasza:
Akkor van esélyed, ha a kiszemelt a dagadt nőkre gerjed. Ha jó testet akarsz, akkor te magasságodhoz max. 60 kiló illik. Attól még nagyon messze vagy. Inkább azzal foglalkozz, hogy minél hamarabb elérd ezt. Utána lesz esélyed jóképűeknél.
5/14 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi testalkatom van jelenleg: [link]
Tudom én hogy mi az ideális testsúly és nyilván azon vagyok hogy elérjem.
2022. máj. 14. 17:55
6/14 anonim válasza:
Költözz USA-ba, ott ez még vékonynak számít, főleg a nigák között. Cserébe jó nagy fasszal fognak kitömni. Win-win, még fogynod se kell.
7/14 anonim válasza:
A képen látható afroamerikai hogy minden bizonnyal magasabb mint 165
8/14 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy magasabb de most nem ez a lényeg. Nem tudom hány kilós a csaj de körülbelül ilyesmi alakom van most.
2022. máj. 14. 18:14
9/14 anonim válasza:
Van az ismerkedős rovatban valaki, aki a kis husimalacokra bukik.
10/14 anonim válasza:
Én is ilyen paraméterekkel találtam magamnak egy szuper pasit szóval ne add fel 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!