Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen átlagos nőnél lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen átlagos nőnél lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/120 / 33 év / egyszerű melós vagyok

2022. júl. 4. 07:08
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Tényleg van rajtam izom.

[link]

2022. júl. 4. 09:12
 12/33 A kérdező kommentje:

/Hozzád egyszerű melósként egy egyszerű melós lány illene vagy a Kati a vegyesboltból, esetleg Marika a gyártósorról.../

Te csak ne döntsd el hozzám ki való. 🤡

2022. júl. 4. 09:15
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Rendes képet mutass magadról, mert ez semmit se ér.
2022. júl. 4. 09:15
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
#10: Egy szépségversenyen vagy egy manökeniskolában biztos nem számít átlag felettinek ez a nő, de a netes társkeresőkön egészen biztosan az. Három évig intenzíven társkeresőztem, s nyugodtan mondhatom, hogy egy ilyen nő a társkeresőkön a felső harmadba esőnek számít. Ha egy ilyen nő felteszi magát képpel egy társkeresőbe, akkor az első három napban annyi megkeresése lesz, hogy nem győz rájuk válaszolni.
2022. júl. 4. 09:16
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

12

Azt eldöntheted, hogy kit akarsz, azt viszont nem, hogy ki legyen veled ténylegesen!

Mert azt viszont én döntöm el, hogy kezdek e egy ilyeb csóró lúzerrel mint amilyen te vagy!

2022. júl. 4. 09:17
 16/33 A kérdező kommentje:
Persze nem átlag a nő. Azt csak viccnek írtam! 😅 De elég jó kis picsa. Minimum ilyen kell egy férfinek.
2022. júl. 4. 09:19
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Minimum? Akkor mi a maximum? Te hogy nézel ki ehhez a Minimum szinthez?
2022. júl. 4. 09:21
 18/33 A kérdező kommentje:

Azért nem hiszem hogy mindenkinek van saját ingatlana 60 millió értékben Budapesten jelenleg.

Nincs semmi tartozásom és egyedül elek a kutyámmal. Kijövök a penzemből. Ha találnék egy nőt aki szintén ennyit keres… összedobva ha nem is luxusban ; de meglennénk.

2022. júl. 4. 09:23
 19/33 anonim ***** válasza:
79%

Ha közel 1 milliót keresel akkor leszel maximum édes mackóm.

persze lakással autóval

2022. júl. 4. 09:26
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Minek neked nő, ha annyit vagy csak képes reagálni rá, hogy “jó kis p*csa”?

Nemhogy minden nappal hányna melletted, hogy veled veri a sors, még boldogtalan is lenne.

2022. júl. 4. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!