Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen átlagos nőnél lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen átlagos nőnél lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/120 / 33 év / egyszerű melós vagyok

2022. júl. 4. 07:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nőt én bőven átlag feletti kinézetűnek vélem, nem átlagosnak. Amúgy a kérdés megválaszolása elsősorban azon múlik, hogy te milyen jóképű vagy és milyen egzisztenciád van, mennyire vagy kulturált, férfias, és mennyire jó a humorérzéked. Az "egyszerű melós" sok mindent takarhat.
2022. júl. 4. 07:15
 2/33 A kérdező kommentje:

1.

Megoszlanak a vélemények, de viszonylag jóképűnek tartanak. De kövér vagyok. Vagyis macis mert izmos a mellem meg a karjaim. De nagy a hasam meg a combjaim.

Van egy örökölt lakásom és autóm. 300 ezer körül keresek.

2022. júl. 4. 07:19
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
120 kilóval nem macis vagy. Ez a nő pedig nem átlagos.
2022. júl. 4. 07:20
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
#2 Kövér férfiként átlagos nőknél még jóképűen is szinte biztosan esélytelen vagy. S mint írtam, ez a nő jóval átlag feletti, ráadásul túl fiatal is hozzád. Talán az elvált, nem túl szép, kisgyerekes, korodbeli anyukáknál lehet esélyed.
2022. júl. 4. 07:24
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

“Megoszlanak a vélemények, de viszonylag jóképűnek tartanak. De kövér vagyok. Vagyis macis mert izmos a mellem meg a karjaim.“

Fantasztikus, ahogy a pszichéd torzít. Te 120 kilósan csak “macis” vagy, sőt izmos, ez a nő pedig “laza 10/5-ös átlag lehet”.

2022. júl. 4. 07:50
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő átlag feletti. Te vagy átlagos. Átlagos nőknél van esélyed.

F

2022. júl. 4. 08:04
 7/33 anonim ***** válasza:
98%
A kérdező átlag alatti. Nem macis, hanem elhízott. Valószínűleg nem túl művelt és nincs komoly egzisztenciája. Ez a lány meg bőven átlag feletti. Bőven.
2022. júl. 4. 08:16
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő atlagfeletti!!!!
2022. júl. 4. 08:21
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő minden csak nem átlagos. Konkrétan az a kategória aki bárkit megkaphatna gond nélkül. Egy ilyen nő miért álljon szóba veled, mikor lehet sármos, gazdag, extrém jóképű (topmodell szintű) pasija is?

Hozzád egyszerű melósként egy egyszerű melós lány illene vagy a Kati a vegyesboltból, esetleg Marika a gyártósorról...

2022. júl. 4. 08:21
 10/33 anonim ***** válasza:
13%
Ez a nő messze nem átlag feletti.
2022. júl. 4. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!