Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nőként lehetne valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nőként lehetne valahogy esélyem egy átlagos férfinél?

Figyelt kérdés
Egyetemen szaktársam, de nem ismerem annyira közelről. Még az online oktatás keretében volt egy-két közös óránk, azóta csak elvétve látom a folyosón. Azt viszont tudom róla, hogy hasonló az érdeklődési köre, mint nekem, valamint csendesebb típus, de nagyon okos. Egyszerűen lenyűgöz az intellektusa, ittam minden szavát, ha órán megszólalt, elolvastam minden írását, publikációját, és igazából már annak is örülnék, ha akár "nonromantikus" kontextusban beszélgethetnék vele egyszer.
2022. márc. 17. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Hogy te sem vagy nő, az tuti.

Max egy unatkozó incel fiúcska, aki jött vitát szítani.

2022. márc. 17. 16:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés mégis hogyan szíthatna vitát? Vagy egymás torkának ugranának azok, akik szerint lehet esélyem, és azok, akik szerint esélytelen? Biztos rettentően izgalmas vita lenne.
2022. márc. 17. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Simán.

Amúgy kamu kérdés egy inceltől ahogy 1-es mondta.

2022. márc. 17. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Nincs.
2022. márc. 17. 16:11
 5/11 A kérdező kommentje:
De miért lenne kamu? :D
2022. márc. 17. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Miért ne lehetne esélyed?

Egy közös szaktárs "közreműködésével" próbálj meg vele jobban megismerkedni.

2022. márc. 17. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán van esélyed. Próbálj meg vele beszélgetni. Így nem kell évek múlva azon rágódni, hogy "mi lett volna ha".

Egyébként miért tartod magad csúnyának?

2022. márc. 17. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
átlag alatti férfi nem jó? XD
2022. márc. 17. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Csúnya nőként csúnya pasik jutnak.
2022. márc. 17. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak a külsőd vagy. Szerintem közelíts szakmai oldalról, hogy milyen érdekesek a munkái. A körülményeid is dobják az esélyeket, szaktársak vagytok, te is intelligensnek tűnsz, vannak ambícióid. Egy sikeres pasi hasonlóan sikeres társat választ általában, emiatt egyetemen belül könnyebb ismerkedni. No meg ha időt töltötök, akár munkával, tanulással, bármi kialakulhat, az érzelmek csak jönnek.
2022. márc. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!