Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda nőként van esélyem ápolt, legalább átlagos intelligenciájú, normális férfit találni?
Életemben eddig csak egy pasi "állt le" velem, akinek a viselkedésével és az alapvető higiéniájával is gondok voltak. Én kezdeményeztem, és persze neki sem tetszettem igazán, de egy darabig beérte velem.
Mennyi esélyem lehet olyan férfit találni, aki nem hanyagolja el magát teljesen, valamint képes partnerként, és nem alsóbbrendű lényként kezelni egy kevésbé szép nőt is? Nálam soha nem kezdeményeztek, de én azért párszor finoman próbálkoztam, és a fenti törteneten kívül soha nem jött össze semmi.
Egyébként ha a kérdés valódi, amit kétlek, mennyire vagy ronda, szinte már torz vagy, min ő:
Vagy ő:
?
(figyelem, durva képek!)
Ebben az esetben szinte semmi esélyed nincs, max valami hozzád hasonló csúnya embert találhatsz.
Családot alapítani azonban talán felesleges, mert ha a gyereknek nincs szerecséje, és rátok hasonlít, az ilyen előnytelen gének mennek tovább.
A második link ez:
Bár nem ez volt az eredeti, az csúnyább volt.
Várom a válaszod, Kérdező.
#1 és #5 voltam.
Nem tudom.
Eredetileg mást akartam linkelni, csak az eltévesztettem a linket, de talán nem is baj.
Az annyira csúnya, torz nő volt, hogy inkább megkímélem tőle az olvasókat. Ezért választottam inkább ezt a lányt, mert erre azért rá lehet néznéni, és kifejezi azt, amit mondani akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!