Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy van egy tök normális fiatal lány, akivel én tök jókat beszélek, sokszor szófosása is van, de nem talál barátot?
A szófosás nálam jónak számít, de kinek mi persze. :)
Az a baj, hogy távol lakik tőlem, pedig nagyon szimpatikus.
Kicsit kerítő szerepet is játszom. :D
Nekem csak itthon van szofo sasom, meg amilyen kozegben jol erzem magam, egyebkent visszahuzodo vagyok. Lehet, hogy ezert sem talal baratot az a lany? :)
23N
Vas megyében lakik :)
#2 én is csak neten beszélek vele, de sztem élőben is ilyen jól ellennénk :)
Mennyit randizik egyáltalán, mennyit ismerkedik? Hogy néz ki és mik a tulajdonságai?
Ha nincs vele semmi komoly probléma, akkor még mindig az áll, hogy nem érdekli olyan, akinél van esélye.
Olyan meg nincs, hogy a férfinak KELL szóra bírni a csajt! :D Ha érdekli, akkor szóra bírja. Ha nem és úgy érzi, hogy felesleges a dologba energiát ölni, akkor nem erőlteti magát.
Neten csak írásban beszéltek? Mert akkor simán lehet, hogy írsban jobban megnyílik, társas eseményeken meg kukul kb., mert nem mer megszólalni.
Vagy a másik eshetőség, hogy túl sokat dumál. A másikat nem hallgatja meg, nincs szűrő a száján, feleslegesen fecseg, ezt meg nem mindenki kedveli.
Ja, és lehet, hogy máshol van a bibi. Pl. büdös, fura szokásai vannak, flegma hatást kelt... nem tudom, tudod-e, hogy néz ki, de lehet, hogy azzal van baj, vagy frizurával, szereléssel... nem tud viselkedni nyilvános helyen, okoskodik stb. ezer dolog lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!