Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol marad a mai férfiakból az úriember viselkedés?
Olyan 18 randin voltam az elmúlt időszakban, eddig egy férfi hívott meg....a többi is meghívott csak a fogyasztás végén mondták hogy ugye akkor felesbe..persze megértem csak ha már ő hívott randira...
Kettő amúgy kérte hogy én fizessek mert le van égve..
#41: És valójában még azzal is a nő jár jobban, mert legtöbbször ő az a fél, aki a barátnőkkel vagy egyedül egy instafotó kedvéért is kikéri a drága Starbucks kávét, ami előtt csücsörít egyet. Tehát neki csak egy átlagos nap a sok közül.
A férfinek viszont nem csak, hogy nem jött össze semmi, de még mélyebben is a zsebébe kellett nyúlnia, mint azt megszokta azokon a napokon, amikor nem randizik.
#42: a SB mióta drága? esetleg Ózdon, ahol laksz. a Vajasban voltál már? mélyebben a zsebébe kell nyúlnia :)))
fényt eszel, vagy mi?
Hát valóban nem négy vodkanarancs a Heavenben, meg nem is egy napijegy a Soundra, de szorozd már meg mondjuk évi 50 sikertelen randival (ha csak hetente 1-et szervezel le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!