Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol marad a mai férfiakból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol marad a mai férfiakból az úriember viselkedés?

Figyelt kérdés

Olyan 18 randin voltam az elmúlt időszakban, eddig egy férfi hívott meg....a többi is meghívott csak a fogyasztás végén mondták hogy ugye akkor felesbe..persze megértem csak ha már ő hívott randira...

Kettő amúgy kérte hogy én fizessek mert le van égve..

2022. jún. 30. 07:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%
csak azért fizetnék az első randikon , mert nem akarom hogy pont a szaros pénzről egy percet is beszéljünk. Kit érdekel ki fizet. Ha nem jön össze ez van , de biztos nem úgy állnék hozzá , hogy legalább a pénzem ne menjen kárba ha már nem jön össze a dolog. Ettől függetlenül egy kapcsolatban elvárom hogy hasonlóan költekezzünk.
2022. jún. 30. 08:59
 22/44 anonim ***** válasza:
89%

Ennyi ismerkedés, randi után keresd magadban is a hibát ne mindig a másikban.

Úriemberek vannak, mondjuk én speciel első randira biztos, hogy nem egy drága étterembe mennék, nem is mentem soha, max egy cukrászda vagy kávézó, az olyan 4000 Ft.

2022. jún. 30. 09:01
 23/44 anonim ***** válasza:
28%

Jól kiakadtatok azon a 18 randin.

Már az is gond ha valaki tényleg társat keres és bele teszi az energiát és elmegy randikra?

Bezzeg ha veletek nem megy ranidra a csaj akkor rohadjon meg gondolom.. :D

2022. jún. 30. 09:01
 24/44 anonim ***** válasza:
47%
multkor 50 ezret költöttem el egy szórakozóhelyen, ennek tudatában nem lenne pofám az 5-6 forintos randit felezni xd
2022. jún. 30. 09:04
 25/44 anonim ***** válasza:
53%

Nem írta, mennyi idő alatt jött össze az a 18. Ha heti 2-vel elmegy randizni, akkor is két hónap, azért az nem vészes.

A tapasztalat viszont nagyon rossz, sajnálom. Rossz helyen keresgélsz. Első randin illik meghívni a nőt egy kávéra, fagyira, ilyesmi, azért az nem vág földhöz senkit. Mondjuk ha a másik oldalon is rossz a tapasztalat, akkor megértem valamennyire, hogy nem akar a férfi sem heti több kávét, sütit, bármit fizetni feleslegesen, pont ezért kell megválogatni a randipartnert előre.

2022. jún. 30. 09:20
 26/44 anonim ***** válasza:
15%

Akik szerint a 18 randi sok azok hol élnek? Vidéken? Vagy más generációt képviselnek?

Manapság a 30 alatti lányok napi 4-5 randit is leszerveznek maguknak egy hétvégére, de még ha dolgoznak is, ebédidőben egy gyors tali valakivel, munka után egy másikkal, este meg a fuck buddyval, ha nem jön össze a második sem.

Ha az első, ebédidős összejön, akkor a másodikat lemondja.

Pörgős, nagyvárosi csajok ezt bármikor tudják hozni.

Kinek mit jelent a "randi" szó. Van, aki tényleg csak hosszú hetek, hónapok chatelése után találkozik valakivel, más meg élvezi az élő ismerkedést és az is lehet, hogy a lehúzásra megy. Egyetemista lányoknak volt már évekkel ezelőtt ilyen netes tipp, hogy "hogyan egyél, igyál ingyen, ha le vagy égve és fiatal lány vagy".

Aki feliratkozott a hírlevelükre annak bővebben kifejtették azt is, hogyan, milyen kritériumok alapján kell szűrni a pasikat, akiktől nagy valószínűséggel úgy zsebelnek be meghívást, hogy kérniük sem kell és célozni sem rá és kellően félénkek, hogy szinte biztosan nem fogják őket bántani, de egyébként is olyan helyre kell leszervezni a randit, ahol sok a kajálda, jó illatok vannak.

2022. jún. 30. 09:24
 27/44 anonim ***** válasza:
76%

"multkor 50 ezret költöttem el egy szórakozóhelyen"

Akinek apu megvette a várost (vagy self-made business man) annak könnyű felvágni ilyenekkel.

Más ennyi pénzből fizetéstől-fizetésig él, miután kifizette az albérletet, jobb esetben lakáshitelt, ami legalább az övé lesz.

2022. jún. 30. 09:26
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

27: Én el szoktam költeni annyit saját fizetésből. Aztán este mindig csak a kezem marad, foidba nem tudok tolni semmit.

Ilyen körülmények között találtam meg végül a blackpill -t sok évi sehova sem vezető önfejlesztés után.

2022. jún. 30. 09:34
 29/44 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom ugyanoda tűnt az úriember viselkedés a mai férfiakból, mint ahová a mai nőkből az úrihölgy viselkedés. Ne várjuk a herceget ha nem vagyunk hercegnők.
2022. jún. 30. 09:48
 30/44 anonim ***** válasza:
33%
Hamar meg lehet unni az úriemberkedést, ha hülyének néznek.
2022. jún. 30. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!