Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amber Heard és Johnny Depp esete a mai női viselkedési devianciáinak kicsúcsosodása, mi erről az emberek véleménye?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 21:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, a nők visszaélnek a helyzetükkel és ez az eredménye
Nem, a nők nem élnek vissza a helyzetükkel semmilyen esetben
Egyéb, leírom kommentben
25 szavazat
1/24 anonim válasza:
Egyelemű mintából vonnál le következtetést egy 3.5 milliárd fős sokaságra?
2/24 anonim válasza:
Azért mert az a nő egy végtelen szemét disznó, még nem lesz az összes nő egy görény, aljas pszichopata.
3/24 anonim válasza:
Nem tartok minden nőt gáznak és émbörherdnek... DE és itt a nagy DE: Tényleg eléggé megváltozott sok nő az elmúlt években. Nőktől hallom rendszeresen, hogy a nőkre panaszkodnak és sokszor jogosan. A környezetemben már rég több a női félrelépő. Sőt, alig ismerek már olyan nőt, aki ne lépne félre. Az is teljesen alap lett, hogy a problémákból azt generálják, hogy áldozatok. Tökéletes példa ez az oldal erre is: Itt ha egy férfi ugyanolyan panaszkodást letol, mint egy nő, lepontozzák. A női panaszkodásokat meg fel.
4/24 anonim válasza:
Én csak annyit látok belőle, hogy az olyan esetekben ahol az egyik fél hazudozik - mostantól nem lehet majd.
5/24 anonim válasza:
Nem "a nők élnek vissza a helyzetükkel", hanem vannak olyan nők, mint pl. Amber Heard aki visszaél azzal a helyzettel, hogy a mai metoo meg egyéb szir-szar trendek automatikusan a férfit tartják bűnösnek és a nőt áldozatnak. Lehetséges amúgy, hogy a statisztikákat megnézzük tényleg több férfi bántalmazó ,lehet 60-40 vagy 70-30 az arány, de vannak olyan idióta szélsőségesek, akik úgy ítélkeznek, hogy 100-0-t mondanak és kész, ezt az Amber Heard féle szociopaták pedig kihasználják ,de nem minden nő ilyen szerencsére.
6/24 anonim válasza:
Na, a #3-as válaszom igazolva is lett. Amúgy, a lepontozóknak leesik, hogy pont azt csinálták, amiről írtam? :O
7/24 anonim válasza:
Amúgy egyáltalán ki nem sz@rja le, hogy mit pontoznak le meg fel?? Soha egyszer sem néztem meg, hogy pontozták-e a kommentemet. Iszonyúan idegesítőek ezek "jaj, miért pontoztak le" beírogatások. Elmondom a véleményem és kész. Kit érdekel, hogy másnak ez problémát jelentett-e?!
Egyébként valahol igazat adok a kérdezőnek. Szerintem szánalmas, hogy indokolatlanul szekírozzák a férfiakat. Pl. ott van a Will Smith eset. Ha nem ő, hanem a felesége kevert volna le egy pofont, még hőssé is avatják, őt meg meghurcolnak egy nevetséges pofon miatt.
Teljesen kifordul magából ez a világ.
8/24 anonim válasza:
#7: A pontozás megmutatja, hogy az itteni közösség milyen. Nem azért hisztiztem ám, hogy jajj, lepontoztak, hanem felhívtam az illetők figyelmét, hogy mennyire képtelenek minimálisan is gondolkozni és ez elég vicces.
9/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a per precedenst fog teremteni. De teljesen mást ha a nő nyer és mást, ha a férfi. Meghatározhatja a párkapcsolatokat is, hogy ilyen magasságban mit lát a nép.
2022. máj. 14. 23:04
10/24 anonim válasza:
Ugyan már... Két hülye drogos cicaharcának kimenetele nem fogja megváltoztatni az emberek viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!