Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amber Heard és Johnny Depp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amber Heard és Johnny Depp esete a mai női viselkedési devianciáinak kicsúcsosodása, mi erről az emberek véleménye?

Figyelt kérdés

2022. máj. 14. 21:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, a nők visszaélnek a helyzetükkel és ez az eredménye
Nem, a nők nem élnek vissza a helyzetükkel semmilyen esetben
Egyéb, leírom kommentben
25 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Egyelemű mintából vonnál le következtetést egy 3.5 milliárd fős sokaságra?
2022. máj. 14. 21:26
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Azért mert az a nő egy végtelen szemét disznó, még nem lesz az összes nő egy görény, aljas pszichopata.
2022. máj. 14. 21:29
 3/24 anonim ***** válasza:
31%
Nem tartok minden nőt gáznak és émbörherdnek... DE és itt a nagy DE: Tényleg eléggé megváltozott sok nő az elmúlt években. Nőktől hallom rendszeresen, hogy a nőkre panaszkodnak és sokszor jogosan. A környezetemben már rég több a női félrelépő. Sőt, alig ismerek már olyan nőt, aki ne lépne félre. Az is teljesen alap lett, hogy a problémákból azt generálják, hogy áldozatok. Tökéletes példa ez az oldal erre is: Itt ha egy férfi ugyanolyan panaszkodást letol, mint egy nő, lepontozzák. A női panaszkodásokat meg fel.
2022. máj. 14. 21:31
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Én csak annyit látok belőle, hogy az olyan esetekben ahol az egyik fél hazudozik - mostantól nem lehet majd.
2022. máj. 14. 21:32
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem "a nők élnek vissza a helyzetükkel", hanem vannak olyan nők, mint pl. Amber Heard aki visszaél azzal a helyzettel, hogy a mai metoo meg egyéb szir-szar trendek automatikusan a férfit tartják bűnösnek és a nőt áldozatnak. Lehetséges amúgy, hogy a statisztikákat megnézzük tényleg több férfi bántalmazó ,lehet 60-40 vagy 70-30 az arány, de vannak olyan idióta szélsőségesek, akik úgy ítélkeznek, hogy 100-0-t mondanak és kész, ezt az Amber Heard féle szociopaták pedig kihasználják ,de nem minden nő ilyen szerencsére.
2022. máj. 14. 21:50
 6/24 anonim ***** válasza:
13%
Na, a #3-as válaszom igazolva is lett. Amúgy, a lepontozóknak leesik, hogy pont azt csinálták, amiről írtam? :O
2022. máj. 14. 21:53
 7/24 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy egyáltalán ki nem sz@rja le, hogy mit pontoznak le meg fel?? Soha egyszer sem néztem meg, hogy pontozták-e a kommentemet. Iszonyúan idegesítőek ezek "jaj, miért pontoztak le" beírogatások. Elmondom a véleményem és kész. Kit érdekel, hogy másnak ez problémát jelentett-e?!

Egyébként valahol igazat adok a kérdezőnek. Szerintem szánalmas, hogy indokolatlanul szekírozzák a férfiakat. Pl. ott van a Will Smith eset. Ha nem ő, hanem a felesége kevert volna le egy pofont, még hőssé is avatják, őt meg meghurcolnak egy nevetséges pofon miatt.

Teljesen kifordul magából ez a világ.

2022. máj. 14. 22:41
 8/24 anonim ***** válasza:
38%
#7: A pontozás megmutatja, hogy az itteni közösség milyen. Nem azért hisztiztem ám, hogy jajj, lepontoztak, hanem felhívtam az illetők figyelmét, hogy mennyire képtelenek minimálisan is gondolkozni és ez elég vicces.
2022. máj. 14. 22:44
 9/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a per precedenst fog teremteni. De teljesen mást ha a nő nyer és mást, ha a férfi. Meghatározhatja a párkapcsolatokat is, hogy ilyen magasságban mit lát a nép.
2022. máj. 14. 23:04
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan már... Két hülye drogos cicaharcának kimenetele nem fogja megváltoztatni az emberek viselkedését.
2022. máj. 14. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!